Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

6–9 Kausityöntekijää kenttätutkimustehtäviin

Valtio

Ilmatieteen laitos tuottaa havainto- ja tutkimustietoa ilmakehästä, lähiavaruudesta ja meristä sekä sää-, meri-, ilmanlaatu- ja ilmastopalveluita yleisen turvallisuuden, elinkeinoelämän ja kansalaisten tarpeisiin. Ilmatieteen laitos kuuluu liikenne- ja viestintäministeriön hallinnonalaan.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.5.2022. Päättyy 15.9.2022.
Määräaikaisuuden syy: Kausityö
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 6-9. Avointen tehtävien määrä tarkentuu toiminnan suunnittelun edetessä, sekä saatujen hakemusten pohjalta.
Hakuaika päättyy: 31.1.2022  14:00

Työpaikan tiedot: Ilmatieteen laitos (Dynamicum), PL 503 (Erik Palménin aukio 1), 00101 Helsinki

Liitä vapaamuotoiseen hakemukseen CV ja opintorekisteriote. Kerro lisäksi hakemuksessasi omat toiveesi kesätyön suhteen: - minä ajanjaksona olet käytettävissä - millä paikkakunnalla/-kunnilla työskentelisit mieluiten (Muonio, Sodankylä, Etelä-Suomi) - mitkä ovat valmiutesi matkustaa - onko sinulla ajokortti, ja mahdollisesti auto käytössäsi

Viran/tehtävän kuvaus:

Ilmatieteen laitoksen Kasvihuonekaasut-ryhmä hakee 6-9 kausityöntekijää kenttätutkimustehtäviin eri puolilla Suomea sijaitseville kenttämittausasemille. Avointen tehtävien määrä tarkentuu toiminnan suunnittelun edetessä, sekä saatujen hakemusten pohjalta.

Ilmastonmuutosta hillitsevien ratkaisujen tarve on lisännyt maaekosysteemien hiilensidontaan ja muihin ilmastovaikutuksiin liittyvän tutkimustiedon kysyntää yhteiskunnassa. Samalla kasvillisuuden ja maaperän hiilinieluista ja ilmastovaikutuksista on tullut kasvava tutkimusala Ilmatieteen laitoksella. Hiilensidonnan mittauksia hoitaa Ilmatieteen laitoksella kasvihuonekaasujen tutkimusryhmä, joka ylläpitää mittausasemia ympäri Suomea.

Kausityöntekijän tehtävien sisältö on pääosin kasvihuonekaasuvirtausten mittausta maastossa, kasvillisuuden tilan kartoittamista sekä mittausten tallentamista ja järjestelyä.


Lähde: valtio.fi

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin