Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Alivaltiosihteeri

Valtio Valtimo

Valtiovarainministeriössä (VM) teet merkityksellistä asiantuntijatyötä julkishallinnon näköalapaikalla. Valtiovarainministeriö on talouden, julkisen hallinnon ja toimintatapojen vahva uudistaja, ohjaaja ja toimintaedellytysten luoja. Laaja toimialueemme ja kansainväliset verkostomme tarjoavat uramahdollisuuksia ja hyvät edellytykset ammatilliseen kehittymiseen. Arvostamme ihmisiä, joita yhdistää halu kehittyä, kyky luoda uutta sekä tahto menestyä tulevaisuuden haasteissa. Meidät tunnetaan osaamisestamme.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.8.2020, Määräaikainen virkasuhde täytetään ajalle 1.8.2020 - 31.3.2022 kuitenkin enintään viran haltijan virkavapauden ajaksi. . Päättyy 31.3.2022.
Määräaikaisuuden syy: Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 11.6.2020  14:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Valtiovarainministeriö, PL 28, 00023 Valtioneuvosto

Viran/tehtävän kuvaus:

Valtiovarainministeriössä on haettavana ALIVALTIOSIHTEERIN määräaikainen virkasuhde, joka on tarkoitus täyttää ajalle 1.8.2020 - 31.3.2022, kuitenkin enintään viran haltijan virkavapauden ajaksi. Virka on ministeriön yhteinen. Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus.

Kansainvälisten ja rahoitusmarkkina-asioiden alivaltiosihteeri johtaa ja sovittaa yhteen valtiosihteerin kansliapäällikkönä apuna erityisesti rahoitusmarkkinaosaston, EU-sihteeristön ja kansainväliset rahoitusasiat -yksikön toimialaan kuuluvien sekä Euroopan unionin talous- ja rahoituskomiteassa käsiteltävien asioiden valmistelua. Lisäksi alivaltiosihteeri kehittää ja johtaa budjettiosaston toimialaan kuuluvien Euroopan unionin omia varoja, monivuotista rahoituskehystä ja vuotuista talousarviota koskevien asioiden valmistelua. Alivaltiosihteeri johtaa myös Rahoitusvakausviraston tulosohjausta. Alivaltiosihteerin tehtävässä korostuu yhteistyö kansallisessa ja kansainvälisessä talouspolitiikan valmistelussa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Alivaltiosihteerin virkasuhteen kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, tehtävän edellyttämä monipuolinen kokemus, käytännössä osoitettu johtamistaito ja johtamiskokemus. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Alivaltiosihteerin virkasuhteeseen nimitettävän on oltava Suomen kansalainen.

Virkasuhteeseen nimitettäväksi esitettävän henkilön on ennen nimittämistä annettava valtion virkamieslain (750/1994) 8 a §:n tarkoittama selvitys sidonnaisuuksistaan.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin