Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Aluekoordinaattori

Valtio Valtimo

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Varsinais-Suomen ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.3.2019, tai sopimuksen mukaan.. Päättyy 30.11.2022.
Määräaikaisuuden syy: Projektityö
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 23.1.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Varsinais-Suomen ELY-keskus, Itsenäisyydenaukio 2, 20800 TURKU

Viran/tehtävän kuvaus:

Rannikko Life -hankkeen aluekoordinaattorin määräaikainen ja osa-aikainen (54,42 %) virkasuhde ajalle 1.3.2019 - 30.11.2022 .

Varsinais-Suomen ELY-keskus osallistuu kumppanina Metsähallituksen luontopalveluiden vetämään Rannikko Life -hankkeeseen. Aluekoordinaattori vastaa suojelualueiden maanhankinnasta Varsinais-Suomen ELY-keskuksen alueella (Saaristomeri ja Selkämeri) yhteistyössä ELY-keskuksen vakinaisen henkilökunnan kanssa, yhteydenpidosta ja neuvotteluista maanomistajien kanssa sekä projektin raportoinnista ja hallinnoinnista Varsinais-Suomen ELY-keskuksen osalta sekä yhteydenpidosta muihin hanke- ja yhteistyökumppaneihin.

Tehtävän sijoituspaikka on Varsinais-Suomen ELY-keskus, ympäristö ja luonnonvarat -vastuualue, luonnonsuojeluyksikkö, Turku.


Lähde: valtio.fi

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin