Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Aluekoordinaattori

Valtio Valtimo

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Varsinais-Suomen ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 18.2.2019, tai sopimuksen mukaan.. Päättyy 31.1.2022.
Määräaikaisuuden syy: Projektityö.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 23.1.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Varsinais-Suomen ELY-keskus, Itsenäisyydenaukio 2, 20800 TURKU

Viran/tehtävän kuvaus:

Liito-orava Life -hankkeen aluekoordinaattorin määräaikainen ja osa-aikainen (60 %) virkasuhde ajalle 18.2.2019 - 31.1.2022.

Varsinais-Suomen ELY-keskus osallistuu kumppanina Metsähallituksen luontopalveluiden vetämään Liito-orava Life hankkeeseen Salon ja Someron Rekijokilaakson Natura-alueella. Projekti edistää Rekijoen alueella liito-oravan ja muut luontoarvot huomioivia luonnonhoitopainotteisia metsäsuunnitelmia yhdessä hankkeeseen osallistuvan Suomen Metsäkeskuksen kanssa. Hankkeessa haetaan myös aktiivisesti vapaaehtoisen suojelun METSO-kohteita Rekijokilaaksosta ja sen lähiympäristöstä. Lisäksi vuonna 2019 hanke testaa koulutettujen inventointikoirien käyttöä liito-oravien inventoinnissa sekä osallistuu Häntälän notkojen luontopolun kunnostuksiin.

Aluekoordinaattori vastaa hankkeen koordinoinnista, raportoinnista ja hallinnoinnista Varsinais-Suomen ELY-keskuksen osalta sekä yhteydenpidosta muihin hanke- ja yhteistyötkumppaneihin. Lisäksi suunnittelija vastaa/avustaa hankkeeseen liittyvässä maanhankinnassa.

Tehtävän sijoituspaikka on Varsinais-Suomen ELY-keskus, ympäristö ja luonnonvarat -vastuualue, luonnonsuojeluyksikkö, Turku.


Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin