Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Apulaistarkastaja (kesätyö)

Valtio Valtimo

Maahanmuuttovirasto on maahanmuutto-, turvapaikka-, pakolaisuus- ja kansalaisuusasioissa asiantuntija-, palvelu- ja päätöksenteko-organisaatio, joka toteuttaa Suomen maahanmuuttopolitiikkaa. Virasto tuottaa tietopalveluja poliittisen päätöksenteon tueksi sekä kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä varten. Lisäksi virasto ylläpitää vastaanottojärjestelmää ja ulkomaalaisten säilöönottoyksiköitä. Henkilöstömme määrä on noin 1000 ja toimipisteitä sekä palvelupisteitä on usealla paikkakunnalla; Helsinki, Kuhmo, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Pudasjärvi, Raisio, Rovaniemi, Tampere ja Vaasa.

Visiomme mukaan rakennamme elinvoimaista ja turvallista Suomea. Maahanmuuttoviraston työntekijät ovat maahanmuuttohallinnon keskeisiä asiantuntijoita, yhteistyökumppaneita ja palveluosaajia. Rekrytoimme ja kehitämme vastuullisia toimijoita, rohkeita uudistajia ja vahvoja verkostovaikuttajia.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.6.2020, tai sopimuksen mukaan.. Päättyy 31.8.2020.
Määräaikaisuuden syy: Sesonkityö.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 17
Hakuaika päättyy: 27.2.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Helsingin palvelupiste (asiointitulosalue), Käenkuja 3 A, 00500 Helsinki
Maahanmuuttovirasto, Pasilan toimipiste, Opastinsilta 12 A,  Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme Maahanmuuttoviraston lupa- ja kansalaisuusyksiköön 17 apulaistarkastajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.6.2020 - 31.8.2020 tai sopimuksen mukaan (kokonaiskesto 3 kuukautta).

Tehtävät sijoittuvat seuraavasti:
Asiointitulosalue (Helsingin palvelupiste) 7 tehtävää
Opiskelu-tulosalue (Pasilan virastotalo, Helsinki) 9 tehtävää
Oikeus- ja tukipalvelut (Pasilan virastotalo, Helsinki) 1 tehtävä

Apulaistarkastajan tehtäviin asiointitulosalueella kuuluvat hakemusten vastaanotto ja siihen liittyvät kassanhoitajan tehtävät, erilaiset oleskelulupa-asioiden käsittelytehtävät, myönteisten oleskelulupapäätösten tekeminen, päätösten tiedoksi antamiseen liittyvät tehtävät sekä asiakaspalvelu.

Apulaistarkastajan tehtäviin opiskelu-tulosalueella kuuluvat myönteisten oleskelulupapäätösten tekeminen, erilaiset hakemusten käsittelytehtävät, päätösten valmisteluun ja tiedoksi antamiseen liittyvät tehtävät sekä asiakaspalvelu ja sidosryhmäyhteistyö.

Oikeus- ja tukipalveluissa apulaistarkastajan tehtäviin kuuluvat kansalaisuusasioiden ratkaisutoimintaan liittyvät tukitehtävät, mm. asiakirjaliikenteen hoitaminen, asioiden rekisteröinti, työjonojen ja liittymien seuranta ja tietojen rekisteröinti ulkomaalaisasioiden käsittelyjärjestelmään sekä erilaiset muut tulosalueiden toimintaan liittyvät tukitoimet kuten esim. kokous- ja koulutusjärjestelyiden hoitaminen (tilat ja yhteydet) ja tulosalueiden käytössä olevan SharePointin ylläpitäminen ja kehittäminen kansalaisuusasioista vastaavien tulosalueiden tarpeita vastaavaksi.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin