Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Apulaistarkastaja

Valtio

Maahanmuuttovirasto on maahanmuutto-, turvapaikka-, pakolaisuus- ja kansalaisuusasioissa asiantuntija-, palvelu- ja päätöksenteko-organisaatio, joka toteuttaa Suomen maahanmuuttopolitiikkaa. Virasto tuottaa tietopalveluja poliittisen päätöksenteon tueksi sekä kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä varten. Lisäksi virasto ylläpitää vastaanottojärjestelmää, ulkomaalaisten säilöönottoyksiköitä ja ihmiskaupan uhrien auttamisjärjestelmää. Henkilöstömme määrä on noin 1000 ja toimipisteitä sekä palvelupisteitä on usealla paikkakunnalla; Helsinki, Kuhmo, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Raisio, Rovaniemi, Tampere ja Vaasa.

Visiomme mukaan rakennamme elinvoimaista ja turvallista Suomea. Maahanmuuttoviraston työntekijät ovat maahanmuuttohallinnon keskeisiä asiantuntijoita, yhteistyökumppaneita ja palveluosaajia. Rekrytoimme ja kehitämme vastuullisia toimijoita, rohkeita uudistajia ja vahvoja verkostovaikuttajia.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.3.2022, tai sopimuksen mukaan.. Päättyy 31.12.2022.
Määräaikaisuuden syy: Lisääntyneet oleskelulupa- ja kansalaisuushakemukset ja olemassa oleva hakemusruuhka.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 3
Hakuaika päättyy: 28.1.2022  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Maahanmuuttovirasto, Vaasan palvelupiste, Korsholmanpuistikko 45 , 65100  Vaasa

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme Maahanmuuttoviraston lupa- ja kansalaisuusyksikköön Vaasan palvelupisteeseen kolmea apulaistarkastajaa vaativuustason 5 määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.3. - 31.12.2022. Tästä hausta voidaan täyttää myös mahdollisesti vapautuvia vastaavia tehtäviä.

Apulaistarkastajan tehtäviin voivat kuulua mm. ulkomaalais- tai kansalaisuuslainsäädännön mukaisten hakemusten käsittely sekä päätösten tekeminen, hakemusten vastaanotto ja kassanhoitajan tehtävät, päätösten tiedoksiantoon liittyvät tehtävät ja päätöksenteon jälkeisen asiakirjaliikenteen hoitaminen, arkistointitehtävät sekä asiakaspalvelu.

Maahanmuuttoviraston virat ovat viraston yhteisiä, joten on mahdollista, että apulaistarkastaja toimii myös muissa viraston tehtävissä tarpeiden mukaan. Viraston osaamisvision mukaan pyrimme henkilöstön laaja-alaisen osamaisen kasvattamiseen, mikä mahdollistaa kehittymisen maahanmuuton huippuosaajaksi.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin