Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Arviointipäällikkö

Valtio Valtimo

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on asiantuntija- ja tutkimuslaitos. Tuotamme tietoa, työkaluja ja ratkaisuja terveys- ja hyvinvointialan päätöksenteon ja toiminnan tueksi. Vahvuuksiamme ovat merkityksellinen työ, osaava ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva henkilöstö ja loistavat tietovarannot. Teemme kansainvälisesti ja kansallisesti arvokasta tutkimusta ja sovellamme sitä suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden rakentamiseen. THL:ssä työskentelee noin 1200 asiantuntijaa ja tutkijaa.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.9.2020, Tehtävässä aloitus 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 17.8.2020  12:00

Työpaikan tiedot: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Mannerheimintie 166, 00300 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos hakee

arviointipäällikköä

vakinaiseen työsuhteeseen 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus vaikuttaa merkittävästi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tehtäviin valtakunnallisena tiedon tuottajana, asiantuntijana ja viranomaisena.

Haemme arviointipäällikköä suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään valtakunnallista ja maakuntien sosiaali- ja terveydenhuollon seurantaa ja arviointia.

Arviointipäällikön tehtävä painottuu THL:lle osoitettavien seuranta- ja arviointitehtävien suunnitteluun ja toimeenpanoon. Tehtävä edellyttää tiivistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta maakuntien ja kansallisten viranomaistoimijoiden kanssa.

Tehtävä sijoittuu Sote-arviointi -yksikköön, mutta meneillään oleva THL 2021 muutosohjelma voi vaikuttaa organisaatiorakenteeseen.

Tehtävässä on 6 kk koeaika.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin