Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asianhallinnan suunnittelija (kirjaamo)

Valtio

Ilmatieteen laitos tuottaa havainto- ja tutkimustietoa ilmakehästä, lähiavaruudesta ja meristä sekä sää-, meri-, ilmanlaatu- ja ilmastopalveluita yleisen turvallisuuden, elinkeinoelämän ja kansalaisten tarpeisiin. Ilmatieteen laitos kuuluu liikenne- ja viestintäministeriön hallinnonalaan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.3.2022, Tehtävä on vakinainen virka, ja se alkaa 1.3.2022 (tai sopimuksen mukaan). Tehtävän alussa on kuuden kuukauden koeaika.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.1.2022  14:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Ilmatieteen laitos (Dynamicum), PL 503 (Erik Palménin aukio 1), 00101 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme kirjaamoomme asianhallinnan suunnittelijaa käytännön kirjaamotyöhön ja sen kehittämiseen.

Ilmatieteen laitoksella on haettavana asianhallinnan suunnittelijan vakituinen virka 1.3.2022 alkaen, tai sopimuksen mukaan. Virka on viraston yhteinen, ja se sijoittuu Hallinnon toimialan Hallintopalvelut-yksikköön, Ilmatieteen laitoksen paatoimipisteeseen Helsingin Kumpulaan.

Asianhallinnan suunnittelijana työtehtäviisi kuuluvat kirjaamotoiminnan kehittäminen ja hallinnollisen aineiston käsittely, sillä hallinnollisen aineistomme käsittely on erotettu omaksi kokonaisuudekseen. Kirjaamomme aineistosta suurin osa on analogista. Olemme parhaillaan sähköistämässä asianhallintaa vaiheittain, joten ajan myötä työtehtäväsi painottuvat yhä enemmän sähköisen aineiston käsittelyyn. Osallistut myös sähköisen asianhallinnan kehittämistyöhön yhteistyössä asianhallintapäällikön kanssa. Lisäksi päivittäiseen työhösi kuuluu asiakaspalvelua ja neuvontaa. Asiakaskontaktisi ovat pääasiassa viraston sisäisiä asiakkaita.

Asianhallinnan suunnittelijan tehtäviin kuuluvat esim.

- käytännön kirjaamotyö analogisen aineiston parissa (käytössä on Triplanin valtionhallinnon diaarisovellus)
- hallinnollisten paperiaineistojen seulonta
- asiakaspalvelu ja neuvonta
- hallinnollisten asiakirjojen tallentaminen asianhallintajärjestelmään (käytössä on Innofactorin Dynasty 10)
- sähköistämisen edetessä asianhallintajärjestelmän käyttötuki sekä asianhallintajärjestelmän ja sähköisen arkiston pääkäyttäjän sijaistaminen
- sähköistämisen edetessä tiedonohjaussuunnitelman (TOS) ylläpitämiseen sekä ohjeiden laatimiseen osallistuminen
- mahdolliset muut hallinnolliset, kirjaamotyöhön tai asianhallintaan liittyvät tehtävät

Tehtävänkuvaa voidaan muokata valitun henkilön työkokemuksen ja osaamisen mukaan. Tehtävissä odotamme valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä toiminnan kehittämiseen.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin