Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiantuntija (14)

Valtio Valtimo

Työ- ja elinkeinopalvelut (TE-palvelut) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan kuuluva, työnantajia ja työnhakijoita palveleva paikallishallinnon viranomainen. TE-palvelut järjestetään asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti. TE-palveluissa keskitytään tukemaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parantamaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvaamaan yritysten toimintaedellytyksiä.

Pohjois-Savon TE-toimisto on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan. Palvelu- ja organisaatiomallissamme työt ja tekijät kohtaavat nopeasti ja tehokkaasti. Olemme jatkuvasti kehittyvä ja uusiin ajatuksiin kannustava työyhteisö, jossa kokemus, osaaminen ja tuoreet innovaatiot kohtaavat asiakkaan parhaaksi. Meillä jokaisella on vahvuutemme, sinulla on omasi. Nyt haluaisimmekin kuulla, miten sinun osaamisesi tukisi motivoitunutta joukkuettamme tehtävässä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.11.2020, tai sopimuksen mukaan. Koeaika 4 kk.. Päättyy 31.12.2021.
Määräaikaisuuden syy: Määräraha TE-toimistojen henkilö- ja työnantaja-asiakaspalvelun palvelukyvyn vahvistamiseen koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 14
Hakuaika päättyy: 1.10.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Pohjois-Savon TE-toimisto, Kallanranta 11, 70100 KUOPIO
Pohjois-Savon TE-toimisto, Karjalankatu 3, 74100 IISALMI
Pohjois-Savon TE-toimisto, Toritie 12, 71800 SIILINJÄRVI
Pohjois-Savon TE-toimisto, Wredenkatu 2, 78250 VARKAUS

Viran/tehtävän kuvaus:

Pohjois-Savon TE-toimisto tarjoaa Pohjois-Savon alueella työ- ja elinkeinopalveluja. Toimistolla on toimipisteet Iisalmessa, Siilinjärvellä, Kuopiossa ja Varkaudessa.

Pohjois-Savon TE-toimistossa on haettavana 14 asiantuntijan määräaikaista virkasuhdetta ajalle 1.11.2020 - 31.12.2021. Tehtävät ovat TE-toimiston yhteisä ja sijoittuvat TE-toimiston yhteisiin viranomaispalveluihin, henkilö- ja yritysasiakaspalveluihin sekä kehitys- ja MessiLive.fi -palveluihin Pohjois-Savon TE-toimiston eri toimipisteissä. Tehtävissä tarvitaan mahdollisuutta liikkua eri toimipisteiden välillä ja joustavuutta tehtävänkuvien suhteen. Ilmoita hakemuksessasi, mistä tehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja mille toimipaikalle haet. Palkkaus tarkentuu valittavan henkilön tehtävänkuvan mukaan.

Yhteisiin viranomaispalveluihin on koottu asiakastyötä tukevat palvelut (mm. starttiraha, työvoimakoulutus, omaehtoinen opiskelu työttömyysetuudella, palkkatuki, työttömyysturva, vuorotteluvapaa sekä tuet ja korvaukset). Viranomaispalveluissa työhösi kuuluu hallinnollisia ja konsultoivia tehtäviä sekä viranomaislausuntojen ja -päätösten tekoa.

Asiakaspalvelussa vastaat toimialan nuorten / aikuisten asiakkaiden kokonaisvaltaisesta palvelusta. Ensisijaisena tavoitteenasi on varmistaa avoimien työpaikkojen täyttyminen nopeasti ja laadukkaasti. Välität työnantajille osaavaa ja työnantajan tarpeisiin kohdentuvaa työvoimaa sekä ohjaat asiakkaita nopeasti avoimille työmarkkinoille, yrittäjyyteen ja/tai työllistymistä ja osaamisen kehittymistä edistäviin palveluihin. Tehtävä voi painottua myös enemmän yksilöllistä tukea ja pitkäjänteistä palvelua tarvitsevien työnhakijoiden palveluun, jossa korostuu yhteistyö ja palvelujen yhteensovittaminen muiden viranomaisten sekä eri palveluntuottajien kanssa.

Yrityspalvelujen asiantuntijana tehtäviisi kuuluu yritysten neuvonta, palvelutarpeiden kartoittaminen ja palveluohjaus, yrityskäynnit, rekrytoinnit, rekrytointitilaisuuksien järjestäminen sekä kumppanuusverkostotyö.

Osa työtehtävistä sijoittuu valtakunnalliseen puhelinpalveluun sekä kehitys- ja MessiLive -palveluun.

Kaikissa tehtävissämme keskeistä on asiakaslähtöinen palvelu, asiakkaan tarpeiden tunnistaminen ja palvelujen markkinointi. Tehtävissä tarvitaan työmarkkinoiden tuntemusta, työnhakuun ja työnvälitykseen liittyvää osaamista ja ohjaustaitoja.


Lähde: valtio.fi

15 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin