Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiantuntija, aikuiset

Valtio Valtimo

Työ- ja elinkeinopalvelut (TE-palvelut) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan kuuluva, työnantajia ja työnhakijoita palveleva paikallishallinnon viranomainen. TE-palvelut järjestetään asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti. Palvelumalli perustuu kolmeen palvelulinjaan.
TE-palveluissa keskitytään tukemaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parantamaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvaamaan yritysten toimintaedellytyksiä.

Kaakkois-Suomen TE-toimisto on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.11.2019, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 23.9.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Kaakkois-Suomen TE-toimistossa on haettava virka ASIANTUNTIJA, aikuiset Etelä-Karjala -ryhmään. Virkapaikkana Imatra. Asiantuntija palvelee 30-vuotiaita ja sitä vanhempia työnhakija-asiakkaita. Tehtävänä on edistää asiakkaiden kiinnittymistä työelämään ja koulutukseen.

Asiakkaiden tilanteet, taustat, valmiudet ja tuen tarve vaihtelevat. Asiantuntijan päätehtävänä on tunnistaa asiakkaiden palvelutarve ja tukea, ohjata sekä motivoida asiakkaita työllistymisessä ja urasuunnittelussa sekä työllistymisen edellyttämässä ammatillisen osaamisen kehittämisessä. Tehtävässä hyödynnetään TE-palvelujen lisäksi mm. oppilaitosten palveluja ja asiakkaille suunnattujen hankkeiden tarjoamia palveluja.

Asiantuntija toimii omien asiakkaidensa vastuutyöntekijänä huolehtien heidän asiakasprosessistaan kokonaisvaltaisesti. Asiantuntijapalvelua toteutetaan verkkopalveluna, puhelimitse ja kasvokkain.

Asiantuntija tekee työnantajayhteistyötä liittyen muun muassa ns. piilotyöpaikkojen löytämiseen ja osaamisen kehittymistä tukeviin työllistymismahdollisuuksiin sekä osallistuu työnhakijoille suunnattujen tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen.


Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin