Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiantuntija, aulapalvelu ja verkkoneuvona

Valtio Valtimo

Työ- ja elinkeinopalvelut (TE-palvelut) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan kuuluva, työnantajia ja työnhakijoita palveleva paikallishallinnon viranomainen. TE-palvelut järjestetään asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti. Palvelumalli perustuu kolmeen palvelulinjaan.
TE-palveluissa keskitytään tukemaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parantamaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvaamaan yritysten toimintaedellytyksiä.

Kaakkois-Suomen TE-toimisto on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 7.9.2020, tai sopimuksen mukaan Koeaika 6 kk
Työaikamuoto: Virastotyöaika. liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 22.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Kaakkois-Suomen TE-toimisto, Tainionkoskentie 70, 55120 IMATRA

Viran/tehtävän kuvaus:

Kaakkois-Suomen TE-toimistossa on haettavana vakituinen virka ASIANTUNTIJA, aulapalvelu ja verkkoneuvonta -tehtävään. Virkapaikkana Imatra.

Aulapalvelun osalta tehtävä painottuu TE-palvelujen palveluprosessin ja palvelujen sisällön neuvontaan sekä palvelujen markkinointiin. Verkkopalvelujen osalta tehtävä painottuu verkkopalvelujen sisällön neuvontaan ja markkinointiin sekä sähköisten TE-palvelujen käytön opastamiseen.

Asiantuntija tukee, neuvoo ja motivoi asiakasta työllistymisessä, urasuunnittelussa ja ammatillisen osaamisen kehittämisessä. Asiantuntija ohjaa asiakasta monikanavaisten TE-palvelujen käyttöön, opastaa asioinnissa ja sähköisten palvelujen käytössä sekä tukee asiakasta työllistymisessä tarjoamalla työnhakuun liittyviä palveluja ja työmahdollisuuksia. Asiantuntija neuvoo asiakasta työttömyysturva-asioiden käynnistämisessä ja antaa tarvittaessa työvoimapoliittisen lausunnon. Asiantuntija markkinoi muiden palvelutuottajien työllistymistä tukevia palveluja. Hän opastaa asiakasta työhaussa mm. neuvoen työhakemusten sekä CV:n laatimisessa. Ohjausta ja neuvontaa annetaan kasvokkain puhelimitse tai kuvallisin etäyhteyksin yksilö ja ryhmäpalveluna.

Asiantuntija osallistuu rekrytointi-, ryhmä- ja erilaisten infotilaisuuksien suunnitteluun ja toteutukseen. Asiantuntija huolehtii aulojen yleisestä siisteydestä ja sähköisten infotaulujen asiasisällön sekä aulassa olevien esitteiden ajantasaisuudesta.


Lähde: valtio.fi

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin