Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiantuntija, infrarakentamisen turvallisuus ja laatu

Valtio Laavu

Väylävirasto on noin 400 hengen asiantuntijavirasto, joka keskittyy tie-, rata- ja meriliikenteen väyläverkon suunnitteluun, kehittämiseen ja kunnossapitoon sekä liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Lisäksi se vastaa liikenteenohjauksen ja talvimerenkulun järjestämisestä. Väylä toimii liikennejärjestelmäsuunnittelussa maakuntien liittojen, kuntien, kaupunkiseutujen ja muiden toimijoiden ensisijaisena kumppanina.

Väylä on tilaajavirasto. Vuosibudjettimme on 1,6 miljardia euroa ja hallinnoimamme väyläomaisuuden arvo on 20 miljardia euroa. Työllistämme välillisesti yli 14 000 henkeä.

Väylä huolehtii liikenteen palvelutasosta ja edistää näin yhteiskuntamme hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä. Väylän tehtävänä on vastata liikkumisen muutoksen synnyttämiin asiakastarpeisiin tehokkaasti ja vastuullisesti sekä tuottaa yhteiskunnalle kasvun alustaa toimivan ja turvallisen infran muodossa. Lisäksi edistämme osaltamme infra-alan kehitystä ja vastuullista rakentamista.

Twitterissä (https://twitter.com/vaylafi)
Facebook (https://www.facebook.com/vaylafi)
YouTubessa (https://www.youtube.com/user/vaylafi)
Instagram (https://www.instagram.com/vaylafi/)
Flickr https://www.flickr.com/photos/vaylafi/

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.6.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 1.4.2020  12:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Tampere, Yliopistonkatu 38, 33100 Tampere
Helsinki (Pasila), Opastinsilta 12 A, PL 33, 00521 Helsinki

Tässä vaiheessa toivomme liitteeksi vain CV:n . Muut mahdolliset liitteet pyydämme rekrytoinnin edetessä.

Viran/tehtävän kuvaus:

Väyläviraston Hankkeet toimiala hakee infrahankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen asiantuntijaa ylitarkastajan virkaan. Asiantuntijan tehtäväalueena on hankkeiden turvallisuus ja laadunhallinta. Tehtävä sijoittuu toimialalla hankehallintaosastolle.
Väyläviraston Hankkeet toimiala vastaa viraston vastuulla olevista rata-, tie- ja meriväylähankkeiden rakennussuunnittelusta ja hankkeiden rakentamisesta.

Asiantuntijan tehtävä pitää sisällään hankkeiden suunnittelun ja rakentamisen turvallisuustehtävien hoitamisen sekä omavalvontojen toteuttamisen yhteistyössä viraston turvallisuustoiminnon kanssa. Lisäksi se pitää sisällään sekä suunnittelun että rakennuttamisen laadunhallinnan tehtäviä. Infrarakentamisen turvallisuuden tehtävät sekä suunnittelun ja rakennuttamisen laadunhallinnan tehtävät pitävät sisällään tilaajan oman toiminnan prosessit ja tilaajan toimittajalta edellyttämät kokonaisuudet.
Keskeiset tehtävät:
• Vastaa suunnittelun ja rakentamisen turvallisuustehtävien koordinoinnista sekä menetelmien ohjeistamisesta ja käyttöönotosta
• Vastaa suunnittelun ja rakentamisen turvallisuuden omavalvonnoista ja näistä saatujen tietojen hyödyntämisestä turvallisuuden parantamisessa sekä ohjeistamisessa
• Osallistuu suunnittelun ja rakennuttamisen projektinhallinnan arviointeihin ja laadun omavalvontoihin sekä siihen liittyvään kehittämiseen
• Vastaa suunnittelun ja rakennuttamisen hankinnan asiakirjojen kehittämisen ja ylläpidon koordinoinnista
• Osallistuu viraston turvallisuuden ja riskienhallinnan kehittämiseenVirkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin