Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiantuntija, liike-elämä, hallinto- ja ICT- toimialatiimi (hakuaikaa jatkettu)

Valtio Khelsingen

Uudenmaan TE-toimisto on työ- ja elinkeinopalveluja järjestävä ja tuottava valtion viranomainen. TE-palveluissa tuetaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parannetaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvataan yritysten toimintaedellytyksiä.

Uudenmaan TE-toimisto on suurin 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan. Uudenmaan TE-toimistossa työskentelee noin 1 000 alansa ammattilaista. Meiltä löytyy vahva asiantuntemus työmarkkinoista sekä työnhakijoiden että työnantajien tukemisen mahdollisuuksista. Lisäksi toimistossamme on mielenkiintoisia tehtäviä muun muassa johtamisen, lakipalvelujen ja viestinnän parissa. Tarjoamme yhteiskunnallisesti merkittäviä tehtäviä, joissa pääset tarkastelemaan näköalapaikalta Uudenmaan työmarkkinatilannetta. Olemme uusiin ajatuksiin kannustava työyhteisö ja teemme päivittäistä työtämme arvojemme kautta: luottamus, yhteistyö, rohkeus ja ammatillisuus.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 7.2.2022, tai joustavasti sopimuksen mukaan. Päättyy 30.6.2023.
Määräaikaisuuden syy: Viransijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 27.1.2022  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Uudenmaan TE-toimisto, Mannerheiminkatu 20 D, 06100 PORVOO

Viran/tehtävän kuvaus:

Tahdotko tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä? Mikäli vastasit tähän kyllä, saatat olla etsimämme asiantuntija! Uudenmaan TE-toimistossa Itä-Uudenmaan yritys- ja rekrytointipalvelujen vastuualueella on haettavana määräaikainen virka Porvoon toimipisteeseen.

Haussa oleva tehtävä sijoittuu liike-elämä, hallinto- ja ICT- toimialatiimiin painottuen henkilöasiakaspalveluun, jossa tehtävänä on erityisesti kyseisten alojen työnhakija-asiakkaiden palveluprosessin käynnistäminen, palvelutarpeen tunnistaminen ja osaamisen kartoittaminen. Henkilöasiakaspalveluun kuuluu oleellisena osana myös työn välittäminen, työnhakijan omatoimisen työnhaun tukeminen, infopalvelut, ryhmäpalvelut, työttömyysturva-asiat sekä asiakkaiden ohjaaminen sähköisten palvelujen käyttöön. Tehtävä tulee sisältämään myös yhteydenpitoa yrityksiin ja yritysten kanssa tehtävää yhteistyötä. Tässä tehtävässä asiantuntija työskentelee henkilöasiakaspalvelussa osana noin 9 henkilön liike-elämä, hallinto- ja ICT- toimialatiimiä. Toimialatiimissä pääset näköalapaikalta edistämään yhteiskunnan toimivuutta ja hyvinvointia tukemalla työnhakija-asiakkaiden työllistymistä ja työpaikkojen täyttymistä.

Asiantuntijan tehtävänä on työnhakija-asiakkaiden palveluprosessin käynnistäminen, palvelutarpeen tunnistaminen ja osaamisen kartoittaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluvat työn välittäminen, asiakkaiden työllistymisen tukeminen kohti avoimia työmarkkinoita, työnhakija-asiakkaiden haastattelut, työttömyysturva-asioiden hoitaminen sekä asiakkaiden ohjaaminen sähköisten palveluiden käyttöön. Asiantuntija rakentaa työllistymissuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa ja tukee suunnitelmallisen ja yksilöidyn palveluketjun onnistumista. Hän tarjoaa TE-palveluja laaja-alaisesti ja monikanavaisesti esimerkiksi puhelimitse, verkon välityksellä ja myöhemmin myös kasvokkain. Tehtäviin kuuluu myös työnantajien, kuntien ja palveluntarjoajien kanssa tehtävä verkostoyhteistyö ja yritysasiakkaiden palvelu. Tehtävä voi sisältää satunnaista matkustamista Uudenmaan sisällä esimerkiksi työnantajakäyntien muodossa. Tässä tehtävässä asiantuntijalla on loistava mahdollisuus olla mukana kehittämässä työtä ja työn prosesseja, sillä pyrimme jatkuvasti kehittämään ja kehittymään työssämme.


Lähde: valtio.fi

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin