Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiantuntija/Oma-valmentaja, Pirkanmaan työllisyyden kuntakokeilu

Valtio pirkanmaan

Työ- ja elinkeinopalvelut (TE-palvelut) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan kuuluva, työnantajia ja työnhakijoita palveleva paikallishallinnon viranomainen. TE-palvelut järjestetään asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti. TE-palveluissa keskitytään tukemaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parantamaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvaamaan yritysten toimintaedellytyksiä.

Pirkanmaan TE-toimisto on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.3.2022, tai sopimuksen mukaan. Koeaika 4 kk.. Päättyy 4.11.2022.
Määräaikaisuuden syy: Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 27.1.2022  16:15

Työpaikan tiedot: Pirkanmaan TE-toimisto, Pirkanmaan kuntakokeilu, Tampere, Pellavatehtaankatu 25, 33100 TAMPERE

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme Pirkanmaan TE-toimistoon määräaikaista asiantuntijaa ajalle 1.3.2022-4.11.2022. Kyseessä on sijaisuus. Tehtävä sijoittuu Pirkanmaan työllisyyden kuntakokeiluun, Tampereen kansainväliseen osaamiskeskukseen maahanmuuttaja-asiakkaiden OMA-valmentajan tehtäviin.

OMA-valmentajan tehtävänä on kokeilulain ja kuntakohtaisen toimintamallin mukaisten palveluprosessien toteuttaminen yhdessä kunnan työllisyydenhoidon henkilöstön kanssa. Palveluprosessi sisältää palvelutarpeen arvioimisen, kotoutumis-, työllistymis-, aktivointi- ja monialaisten suunnitelmien laatimisen, kokeilulain mukaisten palvelujen toteuttamisen ja ohjaamisen palveluihin, joilla edesautetaan asiakkaiden työllistymistä sekä työllistymissuunnitelman toteutumisen seurannan. Jos asiakkaan palvelutarve edellyttää muita palveluja kuin julkisia työvoima- ja yrityspalveluja tai jos palvelun järjestämisvastuu on muulla viranomaisella tai taholla, asiakas ohjataan muun viranomaisen tai palvelun järjestäjän palvelujen piiriin yhteistyössä näiden kanssa.
Lisäksi tehtävä sisältää työnvälitystä, neuvonta- ja ohjaustehtäviä sekä yritys- ja verkostoyhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Asiakastyössä hyödynnetään laajasti sähköisiä työvälineitä ja opetetaan ja ohjataan asiakasta käyttämään tietoyhteiskunnan tarjoamia digitaalisia työvälineitä.

Kotouttamiseen liittyviä työtehtäviä ovat mm. kotouttamissuunnitelmien laatiminen, palveluohjaus ja erilaisiin kotouttamiskoulutuksiin liittyvät tehtävät. Kotouttamispalveluiden asiantuntija tekee kotouttamisasioissa yhteistyötä kuntien sosiaalityöntekijöiden, Pirkanmaan työnantajien ja eri järjestöjen kanssa. Asiakastyössä toimitaan suomen kielen lisäksi vierailla kielillä, pääsääntöisesti tulkkien avustuksella.
Lisäksi työ sisältää erilaisia muita tehtäviä kaikkien maahanmuuttaja-asiakkaiden kanssa.

Tehtävien sijoituspaikka on tällä hetkellä Rautatienkatu 10, Tampere. Tehtävä voi vaatia liikkumista Pirkanmaan alueella.


Lähde: valtio.fi

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin