Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiantuntija, osaaminen ja uraohjaus, Helsingin työllisyyspalvelut , (2 paikkaa) HAKUAIKAA JATKETTU

Valtio Helsinki

Uudenmaan TE-toimisto on työ- ja elinkeinopalveluja järjestävä ja tuottava valtion viranomainen. TE-palveluissa tuetaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parannetaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvataan yritysten toimintaedellytyksiä.

Uudenmaan TE-toimisto on suurin 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan. Uudenmaan TE-toimistossa työskentelee noin 1 000 alansa ammattilaista. Meiltä löytyy vahva asiantuntemus työmarkkinoista sekä työnhakijoiden että työnantajien tukemisen mahdollisuuksista. Lisäksi toimistossamme on mielenkiintoisia tehtäviä muun muassa johtamisen, lakipalvelujen ja viestinnän parissa. Tarjoamme yhteiskunnallisesti merkittäviä tehtäviä, joissa pääset tarkastelemaan näköalapaikalta Uudenmaan työmarkkinatilannetta. Olemme uusiin ajatuksiin kannustava työyhteisö ja teemme päivittäistä työtämme arvojemme kautta: luottamus, yhteistyö, rohkeus ja ammatillisuus.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.2.2022, tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan noudattaa 6 kk koeaikaa.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Hakuaika päättyy: 24.1.2022  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Helsingin työllisyyspalvelut, Alppila, Viipurinkatu 2, 00510 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Uudenmaan TE-toimiston alueella toteutetaan 1.3.2021 alkaen määräaikaisia työllisyyden edistämisen kuntakokeiluja, joiden tavoitteena on työttömien työnhakijoiden työllistymisen edistäminen, osaavan työvoiman saatavuuden varmistaminen ja työllisyysasteen nostaminen. Tarkoituksena on parantaa erityisesti pidempään työttömänä olleiden ja heikossa työmarkkina-asemassa olevien pääsyä työmarkkinoille. Työllä on suuri merkitys asiakkaan oikeuksien toteutumisen, etuuksien, elämäntilanteen ja hyvinvoinnin kannalta sekä osaavan työvoiman saatavuuden ja kuntatalouden näkökulmasta.

Haemme nyt asiantuntijoita Helsingin työllisyyden kuntakokeiluun rakentamaan Helsinkiin vaikuttavia työllisyyspalveluja!

Palvelukokonaisuudessa toteutetaan työnhaun alun ja rekrytoinnin palveluita, nuorten alle 30-vuotiaiden palveluita sekä aikuisten palveluita. Haussa oleva tehtävä sijoitetaan osaamisen ja uraohjauksen palvelukokonaisuuteen aikuisten palveluun, korkeakoulutettujen palveluihin. Odotamme valmiutta työskennellä tarvittaessa eri toimipisteissä. Työ ei vaadi jatkuvaa fyysistä läsnäoloa, vaan myös etätyöhön on mahdollisuus.

Aikuisten palvelutiimeissä asiakkaina ovat työnhakijat, jotka ovat suuntautumassa työelämään tai koulutukseen. Asiantuntijan tehtävä on auttaa ja ohjata asiakasta tarkoituksenmukaisiin palveluihin ja kohti työllistymistä. Asiantuntija ottaa kokonaisvaltaisen vastuun oman asiakaskuntansa palvelutarpeen arvioinnista, palveluohjauksesta ja työttömyysturvaan liittyvistä ratkaisuista ja neuvoo, ohjaa sekä tukee asiakkaita ratkaisujen löytämisessä. Asiantuntija on tiiviisti yhteydessä omiin asiakkaisiin erityisesti läsnätapaamisissa ja puhelimitse. Asiakastyössä pyritään rakentamaan hyvä palveluprosessi ja ohjaamaan asiakkaita aktiivisesti palveluihin, vahvistaen asiakkaan omaa toimijuutta työllistymisen tai kouluttautumisen prosessissa. Itsenäisen asiakastyön lisäksi työnteon tukena on tiimin hyvä yhteisö


Lähde: valtio.fi

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin