Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiantuntija / Pirkanmaan työllisyyden kuntakokeilu, HAKUAIKAA JATKETTU

Valtio pirkanmaan

Työ- ja elinkeinopalvelut (TE-palvelut) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan kuuluva, työnantajia ja työnhakijoita palveleva paikallishallinnon viranomainen. TE-palvelut järjestetään asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti. TE-palveluissa keskitytään tukemaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parantamaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvaamaan yritysten toimintaedellytyksiä.

Pirkanmaan TE-toimisto on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.6.2021, Tai sopimuksen mukaan. Koeaika 6 kk.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 19.5.2021  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Pirkanmaan TE-toimisto, Pellavatehtaankatu 25, 33100 TAMPERE

Viran/tehtävän kuvaus:

Pirkanmaan TE-toimistoon haetaan asiantuntijaa vakituiseen tehtävään 1.6.2021 alkaen. Tehtävä sijoittuu Pirkanmaan työllisyydenhoidon kuntakokeiluun omavalmentajan tehtäviin ajalla 1.6.2021-30.6.2023. Tehtävän sijoituspaikkana on Hämeenkyrö.

Asiantuntijan tehtäviin kuuluu kuntakokeiluasiakkaiden palvelutarpeen arviointia asiakkuuden eri vaiheissa, palveluihin ohjausta ja toteuttamiskelpoisen työllistymis-, aktivointi ja monialaisten suunnitelmien tekemistä yhteistyössä asiakkaan, kunnan ja yhteistyöverkostojen kanssa. Asiakkaan työllistymisprosessiin liittyvä verkostoyhteistyö on keskeinen toimintamuoto.

Asiantuntija ohjaa kokeilulain ja kunta-/aluekohtaisen toimintamallin mukaisesti asiakkaita palvelutarpeen mukaisiin julkisiin työvoima- ja yrityspalveluihin ja tekee niihin liittyvät sopimukset ja päätökset kokeilulain puitteissa. Palveluja ovat mm. työnvälitys-, tieto- ja neuvontapalvelut, uraohjaus, asiantuntija-arvioinnit, valmennukset, työ- ja koulutuskokeilut ja työvoimakoulutus sekä kunnan tarjoamat palvelut. Lisäksi hän myöntää palkkatukea, starttirahaa ja tekee ratkaisuja työttömän omaehtoisen työttömyysetuudella tuetun opiskelun edellytyksistä.

Asiantuntija ohjaa asiakkaita koulutuksenjärjestäjien, kunnan ja muiden toimijoiden palveluihin. Tehtäviin voi kuulua myös yksilö- ja ryhmämuotoista valmennusta ja ohjausta.

Työllisyyden kuntakokeilun palvelujen yritys- ja työnantajayhteistyön keskeisenä sisältönä on työnhakijoiden tarpeisiin sopivien työpaikkojen etsiminen ja työnhakijoiden esittely työnantajille.

Asiakastyötä tehdään monikanavaisesti, jolloin asiakkaita palvellaan henkilökohtaisten tapaamisten lisäksi videoyhteyksin (esim. Teams), puhelimitse ja verkkopalveluja hyödyntäen.

Tehtävän tämänhetkinen sijoituspaikka Työllisyyden kuntakokeilussa ajalla 1.6.2021-30.6.2023 on Hämeenkyrö.


Lähde: valtio.fi

13 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin