Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiantuntija, rautatieliikenteen suunnittelu

Valtio Valtimo

Väylävirasto on noin 400 hengen asiantuntijavirasto, joka keskittyy tie-, rata- ja meriliikenteen väyläverkon suunnitteluun, kehittämiseen ja kunnossapitoon sekä liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Lisäksi se vastaa liikenteenohjauksen ja talvimerenkulun järjestämisestä. Väylävirasto toimii liikennejärjestelmäsuunnittelussa maakuntien liittojen, kuntien, kaupunkiseutujen ja muiden toimijoiden ensisijaisena kumppanina.

Väylävirasto on tilaajavirasto. Vuosibudjettimme on 1,6 miljardia euroa ja hallinnoimamme väyläomaisuuden arvo on 20 miljardia euroa. Työllistämme välillisesti yli 14 000 henkeä.

Väylävirasto huolehtii liikenteen palvelutasosta ja edistää näin yhteiskuntamme hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä. Väyläviraston tehtävänä on vastata liikkumisen muutoksen synnyttämiin asiakastarpeisiin tehokkaasti ja vastuullisesti sekä tuottaa yhteiskunnalle kasvun alustaa toimivan ja turvallisen infran muodossa. Lisäksi edistämme osaltamme infra-alan kehitystä ja vastuullista rakentamista.

Twitterissä (https://twitter.com/vaylafi)
Facebook (https://www.facebook.com/vaylafi)
YouTubessa (https://www.youtube.com/user/vaylafi)
Instagram (https://www.instagram.com/vaylafi/)
Flickr https://www.flickr.com/photos/vaylafi/

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2020, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.7.2020  15:00

Työpaikan tiedot: Helsinki (Pasila), Opastinsilta 12 A, PL 33, 00521 Helsinki
Lappeenranta, Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta
Tampere, Yliopistonkatu 38, 33100 Tampere
Turku, Juhana Herttuan puistokatu 21, PL 351, 20101 Turku

Tässä vaiheessa toivomme vain CV:n hakemuksen liitteeksi. Muut mahdolliset liitteet pyydämme rekrytoinnin edetessä.

Viran/tehtävän kuvaus:

Väylien käyttöpalvelut -osasto vastaa mm. rautatieliikennöitsijöille tarjottavien rataverkon haltijan palveluista ja palveluiden saatavuudesta, ratakapasiteetin jakamisesta ja siihen liittyvien periaatteiden määrittämisestä, sekä liikenteen ohjaus- ja hallintapalveluiden tilaajatehtävistä.
Haemme nyt rautatieliikenteen suunnittelun asiantuntijaa ylitarkastajan virkaan. Asiantuntija työskentelee rautateiden ratakapasiteetin laadukkaan ja tasapuolisen jakamisen mahdollistamiseksi ja tulee olemaan olennainen tekijä uudistuvassa ratakapasiteetinjaon toimintamallissa. Tehtävään kuuluu ratakapasiteetin käytön tilannekuvan ylläpitämiseen, aikataulurakenteen ennakkosuunnitelmaan sekä ratakapasiteetin toimivuuteen ja laadunvarmistukseen liittyviä tehtäviä.
Työnkuvaa tarkennetaan valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin