Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiantuntija, TE-palvelut

Valtio Valtimo

Työ- ja elinkeinopalvelut (TE-palvelut) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan kuuluva, työnantajia ja työnhakijoita palveleva paikallishallinnon viranomainen. TE-palvelut järjestetään asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti. Palvelumalli perustuu kolmeen palvelulinjaan. TE-palveluissa keskitytään tukemaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parantamaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvaamaan yritysten toimintaedellytyksiä.

Uudenmaan TE-toimisto on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 17.8.2020, tai sopimuksen mukaan Koeaika 4 kk
Työaikamuoto: Virastotyöaika. liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 16.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Uudenmaan TE-toimisto, Urakankatu 1, 05900 HYVINKÄÄ

Viran/tehtävän kuvaus:

Uudenmaan TE-toimistossa tuetun työllistymisen palvelulinjalla on haussa vakituinen asiantuntijan virka 17.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoitetaan Hyvinkään toimipaikkaan.

Tuetun työllistymisen palvelulinjalla palvellaan asiakkaita, jotka tarvitsevat yksilöllistä tukea työllistyäkseen. Palvelulinjan tavoitteena on työllistymistä tukevien palvelukokonaisuuksien rakentaminen eri toimijoiden tuottamia palveluja hyödyntäen, työpaikkojen etsiminen ja räätälöinti asiakkaan tarpeisiin sekä ammatilliseen kuntoutukseen liittyvien asioiden koordinointi ja yhteistyö.
Asiantuntijan päätehtävänä on asiakkaiden kokonaistilanteen arviointi, suunnitelmien laadinta ja työllistymistä tukevien palvelukokonaisuuksien rakentaminen hyödyntäen eri toimijoiden tuottamia palveluja.

Työnhakijoiden sijoittumista työmarkkinoille edistetään tiiviillä työnantajayhteistyöllä. Asiantuntija esittelee työnhakija-asiakkaita avoimiin työtehtäviin sekä neuvottelee työnantajien kanssa yksilöllisten työllistymispolkujen rakentamiseksi.
Asiantuntija tekee työtä asiakaspalvelussa ja verkostossa monikanavaisesti. Käyntiasioinnin ja tiimityön lisäksi asiantuntija on yhteydessä sekä asiakkaaseen että verkostoon puhelimitse, videoilla ja sähköisesti. Asiantuntija ohjaa asiakasta käyttämään valtakunnallisia ja alueellisia verkkopalveluita sekä videovälitteisiä yhteyksiä.


Lähde: valtio.fi

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin