Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiantuntija, Tuetun työllistymisen palvelut, 2 virkaa

Valtio Valtimo

Työ- ja elinkeinopalvelut (TE-palvelut) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan kuuluva, työnantajia ja työnhakijoita palveleva paikallishallinnon viranomainen. TE-palvelut järjestetään asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti. Palvelumalli perustuu kolmeen palvelulinjaan. TE-palveluissa keskitytään tukemaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parantamaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvaamaan yritysten toimintaedellytyksiä.

Hämeen TE-toimisto on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.8.2019, tai sopimuksen mukaan. Koeaika 6 kk.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Hakuaika päättyy: 24.6.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Hämeen TE-toimisto, Kirkkokatu 12, 15140 LAHTI

Viran/tehtävän kuvaus:

Hämeen TE-toimiston tuetun työllistymisen palveluissa on haettavana kaksi asiantuntijan virkaa. Virkojen sijoituspaikka on Lahden toimipaikka, Kirkkokatu 12 A, 15140 LAHTI

Asiantuntija selvittää asiakkaan mahdolliset työllistymisen esteet ja osaamisen tason, kehittämistarpeet suhteessa avoimiin työmarkkinoihin sekä laatii toteuttamiskelpoisen työllistymissuunnitelman yhdessä asiakkaan ja tarvittaessa kunnan sosiaalitoimen kanssa kolmikantaisesti. Tehtäviin kuuluu ohjaus osaamisen kehittämiseen ja työllistymiseen, sekä tarvittaessa ammatilliseen kuntoutumiseen liittyvissä asioissa. Asiantuntija työskentelee tiiviissä yhteistyössä eri verkostojen kanssa ja vastaa TE-palveluiden osalta asiakkaan palveluprosessista.

Hämeen TE-toimistossa valmistellaan toimintamallin muutosta ja tästä syystä tehtäväkuvamuutokset toimintamallin muuttuessa ovat todennäköisiä.


Lähde: valtio.fi

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin