Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiantuntija, tuetun työllistymisen palvelut

Valtio Valtimo

Työ- ja elinkeinopalvelut (TE-palvelut) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan kuuluva, työnantajia ja työnhakijoita palveleva paikallishallinnon viranomainen. TE-palvelut järjestetään asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti. Palvelumalli perustuu kolmeen palvelulinjaan.
TE- palveluissa keskitytään tukemaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parantamaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvaamaan yritysten toimintaedellytyksiä.

Etelä-Savon TE-toimisto on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.8.2020, tai sopimuksen mukaan. Koeaika 6 kk.. Päättyy 31.7.2022.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 15.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Etelä-Savon TE-toimisto, Olavinkatu 24, 57130 SAVONLINNA

Viran/tehtävän kuvaus:

Tuetun työllistymisen palvelulinjalla palvellaan asiakkaita, jotka tarvitsevat työllistymistä edistävää monialaista yhteispalvelua (TYP-palvelua) tai yksilöllistä tukea työllistyäkseen. Palvelulinjan tavoitteena on työllistymistä tukevien palvelukokonaisuuksien rakentaminen eri toimijoiden tuottamia palveluja hyödyntäen, työpaikkojen etsiminen ja räätälöinti asiakkaan tarpeisiin, välityömarkkinatoimijoiden ja kuntien/kuntayhtymien kanssa sekä ammatilliseen kuntoutukseen liittyvien asioiden koordinointi ja yhteistyö.

Monialaisella yhteispalvelulla tarkoitetaan yhteistoimintamallia, jossa TE-toimisto, kunnat/kuntayhtymät ja Kansaneläkelaitos yhdessä arvioivat monialaista yhteispalvelua tarvitsevien työttömien palvelutarpeet, suunnittelevat monialaista yhteispalvelua tarvitsevien työttömien palvelut työllistymisen kannalta tarkoituksenmukaiseksi kokonaisuudeksi ja vastaavat yhdessä työttömien työllistymisprosessin etenemisestä ja seurannasta.
Asiantuntija toimii asiakastyössä Etelä-Savon TE-toimiston tuetun työllistymisen palvelulinjalla sisältäen työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalveluverkoston.

Tehtävän kuvaus: Asiantuntijan päätehtävänä on asiakkaiden työllistymisen esteiden selvittäminen, kokonaistilanteen arviointi, suunnitelmien laadinta ja työllistymistä tukevien palvelukokonaisuuksien rakentaminen hyödyntäen eri toimijoiden tuottamia palveluja. Asiantuntija aktivoi ja motivoi asiakasta julkisten työvoimapalvelujen käyttämiseen, osallistumiseen ja monivaiheiseen työllistymisprosessiin kiinnittymiseen. Asiantuntija neuvottelee työllistymistä edistävistä toimenpiteistä, markkinoi ja esittelee asiakkaita työnantajille sekä tekee työ- ja koulutustarjouksia. Asiantuntija osallistuu palvelulinjan prosessien kehittämiseen ja asiakaskohtaiseen verkostoyhteistyöhön.

Sijoituspaikka: Asiantuntijan tehtävä sijoittuu Etelä-Savon TE-toimiston Savonlinnan toimipaikkaan, mutta työskentelyalueena on koko Etelä-Savon alue.


Lähde: valtio.fi

45 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin