Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiantuntija, työlupapalvelut

Valtio Valtimo

Työ- ja elinkeinopalvelut(TE-palvelut) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan kuuluva, työnantajia ja työnhakijoita palveleva paikallishallinnon viranomainen. TE-palvelut järjestetään asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti. Palvelumalli perustuu kolmeen palvelulinjaan. TE-palveluissa keskitytään tukemaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parantamaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvaamaan yritysten toimintaedellytyksiä.

Uudenmaan TE-toimisto on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.2.2017, Tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 24.1.2017  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Haussa oleva virka sijoittuu 9 asiantuntijan työlupapalvelut -ryhmään, jonka päätehtävänä ovat Uudenmaan työntekijän oleskelulupahakemusten osaratkaisut ja niihin liittyvä asiakaspalvelu. Osaratkaisujen tekeminen sisältää työvoiman saatavuuden harkintaa ja muuta osa-ratkaisuun liittyvää selvitystyötä.

Virkapaikka on Helsingin keskustan toimipaikka (Antinkatu 1).


Lähde: valtio.fi

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin