Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiantuntija, työlupapalvelut

Valtio Valtimo

Uudenmaan TE-toimisto on työ- ja elinkeinopalveluja järjestävä ja tuottava valtion viranomainen. TE-palveluissa tuetaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parannetaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvataan yritysten toimintaedellytyksiä.

Uudenmaan TE-toimisto on suurin 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan. Uudenmaan TE-toimistossa työskentelee noin 1 000 alansa ammattilaista. Meiltä löytyy vahva asiantuntemus työmarkkinoista sekä työnhakijoiden että työnantajien tukemisen mahdollisuuksista. Lisäksi toimistossamme on mielenkiintoisia tehtäviä muun muassa johtamisen, lakipalvelujen ja viestinnän parissa. Tarjoamme yhteiskunnallisesti merkittäviä tehtäviä, joissa pääset tarkastelemaan näköalapaikalta Uudenmaan työmarkkinatilannetta. Olemme uusiin ajatuksiin kannustava työyhteisö ja teemme päivittäistä työtämme arvojemme kautta: luottamus, yhteistyö, rohkeus ja ammatillisuus.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.6.2021, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 20.5.2021  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Uudenmaan TE-toimisto, Antinkatu 1, 00100 HELSINKI

Viran/tehtävän kuvaus:

Uudenmaan TE-toimistossa on haussa vakituinen asiantuntijan virka. Virat ovat viraston yhteisiä ja sijoittuvat Uudenmaan TE-toimiston työlupapalveluihin Helsinkiin Kampin toimipisteeseen.

Työlupapalvelut kuuluvat kansainvälisen työnvälityksen yksikköön. Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä pääset toimimaan kansainvälisessä ympäristössä mahtavien ammattitaitoisten ihmisten kanssa.

Haussa oleva asiantuntijan tehtävä sijoittuu työlupien esikäsittelytehtäviin.
Tässä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työssä asiantuntija pääsee tekemään työtä sekä työnantaja-asiakkaiden ja henkilöasiakkaiden, että useiden eri viranomaisten kanssa ja toimimaan näköalapaikalla Uudenmaan TE-toimiston työlupapalveluissa.

Esikäsittelyä tekevän asiantuntijan päätehtäviin kuuluu hakemuksen eri vaiheiden käsittelyä tukevat työtehtävät aina hakemusten vastaanottamisesta hallinto-oikeuden lausuntopyyntöjen ja päätösten vastaanottamiseen sekä asiakaspalvelu. Asiantuntija muun muassa vastaa ryhmälle osoitetusta sähköpostista ja kirjepostista ja kirjaa hakemuksiin liittyviä lisäselvityksiä. Lisäksi asiantuntija käsittelee selvitykset ulkomaalaisten työntekijöiden työnteon keskeisistä ehdoista.


Lähde: valtio.fi

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin