Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiantuntija, työlupapalvelut

Valtio Valtimo

Uudenmaan TE-toimisto on työ- ja elinkeinopalveluja järjestävä ja tuottava valtion viranomainen. TE-palveluissa tuetaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parannetaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvataan yritysten toimintaedellytyksiä.

Uudenmaan TE-toimisto on suurin 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan. Uudenmaan TE-toimistossa työskentelee noin 1 000 alansa ammattilaista. Meiltä löytyy vahva asiantuntemus työmarkkinoista sekä työnhakijoiden että työnantajien tukemisen mahdollisuuksista. Lisäksi toimistossamme on mielenkiintoisia tehtäviä muun muassa johtamisen, lakipalvelujen ja viestinnän parissa. Tarjoamme yhteiskunnallisesti merkittäviä tehtäviä, joissa pääset tarkastelemaan näköalapaikalta Uudenmaan työmarkkinatilannetta. Olemme uusiin ajatuksiin kannustava työyhteisö ja teemme päivittäistä työtämme arvojemme kautta: luottamus, yhteistyö, rohkeus ja ammatillisuus.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.6.2021, tai sopimuksen mukaan. Päättyy 10.8.2021.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 20.5.2021  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Uudenmaan TE-toimisto, Antinkatu 1, 00100 HELSINKI

Viran/tehtävän kuvaus:


Uudenmaan TE-toimistossa on haussa asiantuntijan määräaikainen tehtävä. Tehtävä on viraston yhteinen ja sijoittuu Uudenmaan TE-toimiston työlupapalveluihin Helsinkiin Kampin toimipisteeseen.

Työlupapalvelut kuuluvat kansainvälisen työnvälityksen yksikköön. Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä pääset toimimaan kansainvälisessä ympäristössä mahtavien ammattitaitoisten ihmisten kanssa ja työskentelemään toimialakohtaisessa tiimissä.

Työlupapalveluiden asiantuntijan päätehtävänä on Uudenmaan alueen työntekijän oleskelulupahakemusten käsittelyyn liittyvien lisäselvitysten hankkiminen, osapäätökset ja niihin liittyvä asiakaspalvelu. Osapäätösten tekeminen sisältää työvoiman saatavuuden harkintaa ja muuta osapäätökseen liittyvää selvitystyötä, kuten työnantajan edellytysten ja työsuhteen ehtojen arviointia.

Tässä työssä asiantuntija pääsee tekemään vaativaa työtä sekä työnantaja-asiakkaiden ja henkilöasiakkaiden, että useiden eri viranomaisten kanssa. Tehtävässä tarvitaan laajojen kokonaisuuksien hahmottamiskykyä, hyvää juridista osaamista erityisesti ulkomaalaislaista sekä osaamista ulkomaalaislain soveltamisesta.


Lähde: valtio.fi

13 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin