Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiantuntija, uusiutuva energia

Valtio Valtimo

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus on monialainen, alueellinen toimija. Edistämme alueemme elinvoimaa, kestävää kasvua ja hyvää tulevaisuutta sekä hyvinvointia ja sisäistä turvallisuutta. Hoidamme elinkeinoihin, ympäristöön ja liikenteeseen liittyviä tehtäviä asiakkaidemme eli ihmisten, yritysten ja yhteisöjen hyväksi. Teemme tiiviisti työtä yhdessä sidosryhmiemme ja kumppaneidemme kanssa. Työskentelemme Etelä-Pohjanmaan lisäksi Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueilla ympäristö- ja liikenneasioissa.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.6.2021, Tai sopimuksen mukaan. Koeaika 6 kk.. Päättyy 31.5.2022.
Määräaikaisuuden syy: Projektiluontoinen tehtävä, tehtävän jatkuminen riippuu käytettävissä olevista määrärahoista.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 19.5.2021  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus, Alvar Aallon katu 8, 60100 SEINÄJOKI
Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus, Wolffintie 35, 6 krs, 65100 VAASA
Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus, Pitkänsillankatu 15, 67100 KOKKOLA

Viran/tehtävän kuvaus:

Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksessa on haettavana asiantuntijan määräaikainen virka. Asiantuntijalle kuuluvat ne tehtävät, jotka Etelä-Pohjanmaan ELY-keskukselle on esitetty uusiutuvan energian tuotantolaitosten lupa- ja muista hallinnollisista menettelyistä annetun lain (1145/2020) mukaisena yhteyspisteviranomaisena.

Yhteyspisteviranomainen on uusi valtakunnallisesti keskitetty tehtävä, johon kuuluu uusiutuvaan energiaan liittyvien hankekehittäjien neuvonta hallinnollisissa menettelyissä, niitä koskevan menettelykäsikirjan laatiminen sekä määräaikojen seuranta ja niitä koskeva päätöksenteko. Asiantuntijan pääasialliset työtehtävät ovat tiedotus- ja viestintämateriaalin laatiminen sekä verkkosivumateriaalin tuottaminen asiakaslähtöisesti, asiakaspalvelun ja asiakaspolun kehittäminen sekä tiedottaminen yhteyspisteviranomaisen toiminnasta ja tarjoamista palvelusta.

Tehtävä sijoittuu Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen ympäristönsuojeluyksikköön. Työskentelypaikkana on Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen Seinäjoen, Vaasan tai Kokkolan toimipaikka. Työnantaja tarjoaa hyvät etätyömahdollisuudet: tehtävän hoitoon liittyvissä etätyömahdollisuuksissa noudatetaan ELY-keskusten yhteisiä etätyöperiaatteita.


Lähde: valtio.fi

13 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin