Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiantuntija

Valtio Valtimo

Työ- ja elinkeinopalvelut (TE-palvelut) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan kuuluva, työnantajia ja työnhakijoita palveleva paikallishallinnon viranomainen. TE-palvelut järjestetään asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti. Palvelumalli perustuu kolmeen palvelulinjaan. TE-palveluissa keskitytään tukemaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parantamaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvaamaan yritysten toimintaedellytyksiä.

Uudenmaan TE-toimisto on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.11.2019, tai sopimuksen mukaan. Päättyy 31.12.2021.
Määräaikaisuuden syy: TEM erillisrahoitus Ohjaamopalveluihin
Työaikamuoto: Virastotyöaika. liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 23.10.2019  23:59
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Asiantuntija toimii asiakastyössä Ohjaamo Vantaalla Tikkurilassa.

Ohjaamo Vantaa on monialainen matalankynnyksen palvelu, jossa nuori saa ohjausta työn- ja koulutuksen hakuun ja muihin eri elämänalueita koskeviin kysymyksiin. Ohjaamo tekee tiivistä yhteistyötä erityisesti Vantaan kaupungin työllisyyspalveluiden kanssa sekä kaupungin muiden nuorille kohdennettujen palveluiden kanssa. Työskentely Ohjaamossa on toimimista kahden eri hallintokunnan rajapinnalla (valtio/kunta), asiantuntijalla on kaksi esimiestä: hallinnollinen esimies TE-toimistossa ja operatiivinen esimies kaupungilta Ohjaamossa. Työ vaatii itsenäistä työotetta monialaisessa toiminta-ympäristössä, jossa toimitaan kunnan, valtion, kolmannen sektorin sekä yritysten kanssa yhteistyössä.

Ohjaamo Vantaan palvelumallissa hyödynnetään Vantaan kaupungilla aiemmin kehitettyjä nuorten yhden luukun palvelumalleja. Palvelumallin ydin on yhdessä nuoren kanssa kartoittaa tilanne laaja-alaisesti ja edistää työllistymistä parantamalla nuorten työnhakuvalmiuksia sekä madaltamalla kynnystä nuorten työnhakijoiden ja työnantajien välillä, ohjata koulutukseen hakeutumisessa ja tarvittaessa muihin palveluihin. Työssä korostuu nuoren tilanteen monialainen ymmärtäminen, verkostoyhteistyö ja alueellisen palveluverkoston ja TE-hallinnon tarjoaman palveluverkoston tunteminen.

Asiakastyön kohderyhmää ovat alle 30-vuotiaat nuoret, joiden työnhakutilanteet ja -valmiudet vaihtelevat. Asiantuntijat ovat Ohjaamon asiakaskunnan vastuuasiantuntijoita ja vastaavat TE-hallinnon asiakasprosessin toteuttamisesta kohderyhmän osalta. Asiantuntijalla voi olla tehtäväkohtainen kehittämisalue, jossa rakennetaan uudenlaisia toimintamalleja ja palvelutuotteita Ohjaamon kohderyhmän työllistymistä tukevien polkujen vahvistamiseen. Rekrytointivaiheessa täsmennetään tehtävien vastuualueita, joita ovat mm. maahanmuuttajiin liittyvä osaaminen, asumiseen liittyvä osaaminen ja koulutukseen liittyvä osaaminen.


Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin