Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiantuntija, vesiviljely

Valtio Valtimo

Luonnonvarakeskus (Luke) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka työskentelee luonnonvarojen kestävän käytön ja biotalouden edistämiseksi. Tarjoamme tutkittuun tietoon perustuvia ratkaisuja ja palveluita asiakkaillemme. Tutkimustulokset ja palvelut tuottavat lisäarvoa, kestävyyttä ja kilpailukykyä uusiutuviin luonnonvaroihin perustuvalle elinkeinotoiminnalle ja tukevat yhteiskunnan päätöksentekoa. Toimimme laajoissa kansainvälisissä yhteistyöverkostoissa ja tavoitteenamme on tulla yhdeksi Euroopan merkittävimmistä biotalouden osaajista. Lukella on myös viranomaistehtäviä.

Lukelaisia yhdistää ystävällisyys, uteliaisuus ja halu vaikuttaa maailmaan myönteisesti. Tältä pohjalta rakennamme yhdessä hyväntuulista ja kunnioittavaa kulttuuria, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Meillä pääset tekemään mielekkäitä ja monipuolisia työtehtäviä ja haastamaan itseäsi ammatillisesti. Voit vaikuttaa työtehtäviisi ja saat vapautta suunnitella työsi ottaen huomioon projektin tavoitteet. Joustavuus ja vastuu kulkevat meillä käsi kädessä ja rohkaisemmekin työntekoon sieltä, mistä se parhaiten sujuu työtehtävien niin salliessa. Luke tarjoaa monitieteisen kansainvälisen tutkimusympäristön, johon kuuluvat ainutlaatuiset tutkimusinfrastruktuurit, koetoiminta-asemat sekä hyvin varustetut laboratoriot.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 17.5.2021, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 27.4.2021  16:00

Työpaikan tiedot: Luonnonvarakeskus, Ohtaojantie 19, 93400 Taivalkoski

Viran/tehtävän kuvaus:

Luken Infrastruktuuripalvelujen Taivalkosken toimipaikkaan haetaan asiantuntijaa vesiviljelytehtäviin. Tehtävään sisältyy laitoksen kalanviljelyyn liittyvien päivittäisten töiden koordinointi ja ohjaus sekä kalanviljelylaitoksen tuotantotoiminnasta vastaavan asiantuntijan tehtävät. Työhön sisältyy vesiviljelykokonaisuuden: kalanviljelytilojen, viljelytekniikan ja viljelykaluston kehittämis-, suunnittelu-, hankinta- ja ylläpitotehtävät, asiakaspalvelu sekä kalojen hyvinvoinnin turvaamiseen liittyvät tehtävät. Laitos toteuttaa osaltaan valtion vesiviljelystrategiaa.

Taivalkosken toimipaikan päätehtävänä on kalageenivarojen säilyttäminen emokalaviljelyn keinoin. Lohensukuisten petokalojen, siikojen ja harjusten emokalastot muodostavat ns. elävän geenipankin, jonka lisäksi uhanalaisten arvokalakantojen perintöainesta säilytetään myös pakastemaitina. Kalageenivarojen säilyttämistä tukee myös Taivalkosken toimipaikassa tehtävä mädin ja pikkupoikasten tuotanto valtion velvoitteita sekä kotiutus- ja täydennysistutuksia varten. Viljelyn alkumateriaalin tuotanto ja myynti velvoiteviljelyn ja yksityisen viljelysektorin tarpeita varten on myös merkittävää. Tehtävään kuuluu tärkeänä osana kiinteä yhteydenpito velvoitteista huolehtivaan asiakaskuntaan mm. vesialueiden omistajiin.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin