Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiantuntija, yritys- ja EURES-palvelut

Valtio Valtimo

Työ- ja elinkeinopalvelut (TE-palvelut) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan kuuluva, työnantajia ja työnhakijoita palveleva paikallishallinnon viranomainen. TE-palvelut järjestetään asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti. Palvelumalli perustuu kolmeen palvelulinjaan. TE-palveluissa keskitytään tukemaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parantamaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvaamaan yritysten toimintaedellytyksiä.

Pohjanmaan TE-toimisto on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2020, tai sopimuksen mukaan Koeaika 6 kk
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 21.11.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Pohjanmaan TE-toimisto, Wolffintie 35 B, 65100 VAASA

Viran/tehtävän kuvaus:


Pohjanmaan TE-toimiston työnvälitys- ja yrityspalveluissa on haettavana asiantuntija, yrityspalvelut ja EURES -virka.
Asiantuntijan tehtävä sijoituu työnvälitys- ja yrityspalvelut linjalle, yrityspalveluun.

Työtehtävät

Asiantuntijan tehtävänä on parantaa yritysten toimintaedellytyksiä ja varmistaa yritysten osaavan työvoiman saanti keskittyen erityisesti työperäisen maahanmuuton ja osaavan kansainvälisen työvoiman saatavuuteen yritysrajapinnassa. Tehtävä sijoittuu tiimiin, jossa vahvistetaan Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakuntien yhteistä Talent Coastline ekosysteemiä. Tehtävään sisältyvät yritysten palvelutarvekartoitukset, rekrytointi- ja koulutuspalvelut hyödyntäen EURES-palveluja sekä yritystoiminnan kasvuedellytysten ja kehittämisen edistäminen ohjaamalla yrityksiä Team Finland - verkoston palveluihin. Tehtävään kuuluu vahvistaa TE-toimiston asiantuntijaroolia seudullisessa yrityspalveluverkostossa ja TEM-konsernin toimijoiden verkostossa. Tehtävään kuuluu myös yhteistyö ja sen kehittäminen yksityisten palveluntuottajien kanssa. Tehtävä sisältää omaan tehtäväalueeseen liittyvää viestintää, messuille ja rekrytointitilaisuuksiin osallistumista sekä niiden järjestämistä.

Tehtävä koostuu EURES- palveluista, yritysten kehittämistä ja kasvua tukevista muista TE-palveluista sekä muista tehtävistä yhdessä ELY-keskuksen kanssa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta, valmiutta käydä yrityksissä ja vetää erilaisia tilaisuuksia. Työssä tarvitaan hyviä esiintymis-, neuvottelu- ja yhteistyötaitoja.


Lähde: valtio.fi

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin