Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Automatisointisuunnittelija

Valtio Valtimo

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus (Palkeet) on merkittävä valtion yhteisten palvelujen tuottaja. Edistämme julkishallinnon toimivuutta kustannustehokkailla ja laadukkailla digitaalisilla palveluilla. Toimimme verkostona asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Meitä palkeetlaisia on noin 650 ja työskentelemme Joensuussa (päätoimipaikka), Hämeenlinnassa, Mikkelissä, Porissa ja Helsingissä. Meitä yhdistää ammattilaisuus, palveluhenkisyys, innostus uusiin teknologioihin ja ennakkoluulottomuus toimintatapojen suhteen. Arvostamme intoa oppia uutta ja tehdä yhteistyötä moniammatillisessa organisaatiossa sekä halua laittaa itsensä peliin. Tarjoamme monipuoliset tehtävät ja mahdollisuuden kehittyä jatkuvasti uudistuvassa, automaatiota ja robotiikkaa edistyksellisesti hyödyntävässä organisaatiossa. Työskentely Palkeissa avaa sinulle ikkunan koko valtionhallintoon. Palkeet on savuton työpaikka.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.8.2020, tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus/ Linnankasarmin toimipaikka, PL 850 (Vanhankaupunginkatu 10), 13101  Hämeenlinna
Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus/Joensuu, PL 49 (Kauppakatu 40), 80101 Joensuu

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme automatisointisuunnittelijaa Palkeiden digitiimiin toteuttamaan älykkäitä automatisointeja sekä kehittämään automatisoinnin menetelmiä. Toimit asiantuntijaroolissa prosessien ja tehtävien automatisoinnin kehittämiseen liittyvissä suunnittelu-, toteutus- ja ylläpitotehtävissä sisäisille ja ulkoisille asiakkaille. Tehtäviisi sisältyy lisäksi automatisoinnin menetelmien kehittäminen sekä automatisointiympäristön teknologia-arkkitehtuurin suunnitteluun ja ylläpitoon liittyvät tehtävät. Voit toimia myös projektipäällikkötehtävissä, ScrumMasterin roolissa, projektin asiantuntijana tai kouluttajana. Toimipaikkasi voi olla joko Joensuussa tai Hämeenlinnassa.

Tehtäviisi kuuluu aktiivista yhteistyötä Palkeiden sisällä eri yksiköiden välillä ja Palkeiden ulkopuolella erityisesti toimittajarajapinnassa. Annat työyhteisössämme panoksesi kehittämistehtäviin sekä laadukkaaseen asiakaspalveluun ja työtyytyväisyyteen. Koethan omaksesi muuttuvan ja aktiivisen työympäristön. Pystyt tarvittaessa käyttämään työssäsi myös englannin kieltä.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin