Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Biostatistikko

Valtio Valtimo

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea on sosiaali- ja terveysministeriön alainen virasto, joka valvoo lääkkeitä, lääkinnällisiä laitteita, veri- ja kudostuotteita, biopankkeja sekä kehittää lääkealaa.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 2.3.2020, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 21.2.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea/ Kuopio, Microkatu 1, 70210 Kuopio
Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea/ Valvontalaboratorio, Mannerheimintie 166, 00300 Helsinki
Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea/Turku, Itsenäisyydenaukio 2, 20800  Turku
Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea/Tampere, Biokatu 10, 33520 Tampere

Viran/tehtävän kuvaus:

Lääkevalmisteiden arviointi prosessin tehtäviin kuuluvat sekä ihmisille että eläimille tarkoitettujen lääkevalmisteiden myyntilupa-asiat ja niihin liittyvä tieteellinen neuvonta, lääketurva-asiat, kliinisten lääketutkimusten ja lääkemarkkinoinnin valvonta, sekä lääkekulutuksen seuranta.

Biostatistikko osallistuu ihmis- ja eläinlääkkeiden myyntilupahakemusten tilastotieteellisen ja datan hallinnan metodiikan sekä tutkimusten tulosten arviointiin yhdessä muiden arviointitiimin (non-kliininen, farmaseuttiskemiallinen ja kliininen) jäsenten kanssa. Lisäksi hän arvioi Suomessa alkavien kliinisten tutkimusten suunnitelmien tilastotieteellisiä menetelmiä ja osallistuu tarvittaessa lääkealan toimijoille annettavaan tieteelliseen neuvontaan. Hänen asiantuntemustaan hyödynnetään farmakoepidemiologisessa, lääketurvallisuuteen ja erilaisiin datan mallinnuksiin liittyvissä kysymyksissä sekä Fimean arvioijien sisäisissä koulutuksissa. Biostatistikko osallistuu tarvittaessa Euroopan Lääkeviraston, EMA:n kokouksiin ja työryhmiin.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden tehdä yhteistyötä kaikkien EU maiden monien eri ammattikuntien kanssa ja mahdollisuuden seurata lääkekehitystä aitiopaikalta niin lääkekehityksen varhaisvaiheessa, myyntilupaprosessissa sekä koko lääkkeen elinkaaren aikana.Lähde: valtio.fi

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin