Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Data-analytiikan kehityspäällikkö

Valtio Valtimo

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom nojaa rohkeasti ja määrätietoisesti tulevaisuuteen. Edistämme liikennejärjestelmän toimivuutta ja turvallisuutta sekä vauhditamme digiyhteiskunnan innovaatioita ja kokeiluja. Elinympäristömme on meille tärkeä, ja sen vuoksi tuemme kestävää kehitystä. Digitaalinen Suomi tarkoittaa meille laadukkaita, turvallisia ja kohtuuhintaisia viestintäyhteyksiä asiakkaita aidosti palvellen. Virastossamme työskentelee yli 900 henkilöä 15 paikkakunnalla. Päätoimipaikkamme sijaitsee Helsingissä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2019, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 27.8.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Helsinki, Kumpula, Erik Palménin aukio 1, 00560 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskukseen kehityspäällikköä kehittämään ja rakentamaan Kyberturvallisuuskeskuksen data-analytiikkatoimintoa.

Data-analytiikan kehityspäällikkönä työskentelet yhdessä Kyberturvallisuuskeskuksen asiantuntijoiden ja Traficomin tietohallinnon kanssa data-analytiikkakyvykkyyden suunnitteluun ja toteutukseen liittyvissä tehtävissä. Työlläsi autat turvaamaan mm. yhteiskunnan kriittisiä toimintoja sekä ennakoimaan ja tunnistamaan haastavia tietoturvaloukkaustilanteita dataa hyödyntäen. Työkavereinasi toimivat Kyberturvallisuuskeskuksen huippuasiantuntijat. Työskentelet Kyberturvallisuuskeskuksen datajärven suunnittelun, ylläpidon, tietovirtojen sekä näihin liittyvän projektinhallinnan parissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää projektinhallintataitoja, yhteistyötaitoja, kykyä organisaation sisäisen keskustelun aikaansaamiseen ja päätöksenteon tukemiseen. Kykenet myös ottamaan työssä huomioon keskeisten sidosryhmien tarpeet ja tukemaan niitä omien tarpeidensa hahmottamisessa. Tulet olemaan keskeisessä roolissa Kyberturvallisuuskeskuksen data-analytiikkatoiminnon käynnistämisessä sekä rakentamassa kansallista kykyä tietoturvallisuuden ylläpitämiseksi. Kokemus CERT/SOC-toiminnasta luetaan hakijan eduksi, mutta ne eivät ole ehdottomia edellytyksiä tehtävässä menestymiselle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ainakin joihinkin alla oleviin teknologioihin ja tuotoksiin liittyvistä projekteista:
- Koneoppimismallien suunnittelu, toteutus ja niiden suorituskyvyn seuranta sekä optimointi
- Tietomallien ja tiedon visualisointi päätöksenteon tueksi
- Datavirtojen rakentaminen ja datan muokkaus esimerkiksi seuraavilla teknologioilla: Kafka, Oozie, Airflow, Sqoop
- In-house-tyyppisen datajärven rakentaminen
- Jokin kaupallinen Hadoop-distribuutio ja sen tarjoamat työkalut.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Virkaan valittavan henkilön tulee olla Suomen kansalainen (Valtion virkamieslaki 7§).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin