Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Edunvalvontasihteeri, Etelä-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiiri, Helsingin edunvalvontatoimisto

Valtio Étel

Helsingin edunvalvontatoimisto toimii oikeusministeriön hallinnonalalla ja kuuluu Etelä-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiiriin.

Toimiston tehtävä on tuottaa edunvalvontapalveluja henkilöille, jotka eivät kykene huolehtimaan asioistaan ja oikeuksistaan. Edunvalvoja huolehtii käräjäoikeuden tai holhousviranomaisen päätöksen perusteella päämiehensä pääasiassa taloudellisista ja oikeudellisista asioista.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 31.8.2020. Päättyy 31.8.2022.
Määräaikaisuuden syy: sijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika. liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 10.8.2020  14:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Helsingin edunvalvontatoimisto, Pasilanraitio 9 B, 00240 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Edunvalvontasihteeri vastaa osana tiimiä päämiesten päivittäisten taloudellisten asioiden hoidosta. Tehtävät sisältävät asiakaspalvelua sekä monipuolisia taloudellisia tehtäviä. Tehtävään voi kuulua maksuliikenteen hoitoa, kirjapitotehtäviä, etuuksien käsittelyä ja taloudellisiin asioihin liittyvää selvittelytyötä. Työ on itsenäistä, tavoitteellista ja vastuullista.

Työkuva edellyttää hyvää organisointikykyä, oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, paineensietokykyä sekä hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Virka on viraston yhteinen. Virkapaikan määrää oikeusapu- ja edunvalvontapiirin johtaja; nyt virkapaikka on Helsingin edunvalvontatoimistossa.

Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin