Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Edunvalvontasihteeri, Etelä-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiiri, Länsi-Uudenmaan edunvalvontatsto

Valtio Étel

Länsi-Uudenmaan edunvalvontatoimisto toimii oikeusministeriön hallinnonalalla ja kuuluu Etelä-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiiriin. Toimiston tehtävä on tuottaa edunvalvontapalveluja henkilöille, jotka eivät itse kykene huolehtimaan asioistaan ja oikeuksistaan.

Edunvalvoja huolehtii käräjäoikeuden tai holhousviranomaisen päätöksen perusteella päämiehensä pääasiassa taloudellisista ja oikeudellisista asioista.

Länsi-Uudenmaan edunvalvontatoimistolla on toimipaikat Espoossa, Lohjalla sekä Raaseporissa.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 7.3.2022. Päättyy 31.8.2022.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika. liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.1.2022  14:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Länsi-Uudenmaan edunvalvontatoimisto, Nummentie 12-14, 08100  Lohja

Viran/tehtävän kuvaus:

Edunvalvontasihteeri vastaa osana tiimiä päämiesten päivittäisten taloudellisten asioiden hoidosta. Tehtävät sisältävät asiakaspalvelua sekä monipuolisia taloudellisia tehtäviä. Tehtävään kuuluu myös maksuliikenteen hoitoa, kirjapitotehtäviä, etuuksien käsittelyä ja taloudellisiin asioihin liittyvää selvittelytyötä. Työ on itsenäistä, tavoitteellista ja vastuullista.

Työkuva edellyttää hyvää organisointikykyä, oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, paineensietokykyä sekä hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Virka on viraston yhteinen. Virkapaikan määrää oikeusapu- ja edunvalvontapiirin johtaja; nyt virkapaikka on Länsi-Uudenmaan edunvalvontatoimiston Lohjan toimipaikassa.

Tehtävään valitulla on kahden kuukauden koeaika.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin