Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Edunvalvontasihteeri, Lapin edunvalvontatoimisto

Valtio Läpiä

Lapin edunvalvontatoimisto toimii oikeusministeriön hallinnonalalla ja kuuluu Pohjois-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiiriin. Toimisto tuottaa holhoustoimen yleisen edunvalvonnan palveluja.

Edunvalvontatoimiston toimipaikat, joissa on henkilöstöä, ovat Rovaniemi, Ivalo, Kemi ja Kittilä

Toiminta on osin paikkariippumatonta.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2020
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 27.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Lapin oikeusaputoimisto, Ivalon toimipaikka, Ivalontie 10, Ivalo-talo A, 2. krs, 99800  IVALO

Viran/tehtävän kuvaus:

Edunvalvontasihteeri työskentelee yhteistyössä yleisten edunvalvojien kanssa ja huolehtii osaltaan edunvalvonnan päämiesten taloudellisten asioiden hoitamisesta. Edunvalvontasihteerin tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua ja monipuolisia taloudellisiin asioihin liittyviä tehtäviä, kuten selvittelytyötä, etuuksien hakemista, maksuliikenteen hoitamista ja kirjanpitoa.

Edunvalvontasihteeri voi käyttää tehtävään määrättynä delegoitua toimivaltaa edunvalvonnan tehtävien suorittamisessa sekä hoitaa tehtäväkuvauksessa määrättyjä erityistehtäviä.

Edunvalvontasihteeri hoitaa ja kehittää osaltaan koko edunvalvontatoimiston sähköisen asianhallinnan toimintaa sekä monikanavaisia palvelutapoja, myös etäyhteyksiä käyttäen.

Nyt haettavana oleva edunvalvontasihteerin virka on vakinainen. Se täytetään 1.12.2020 lukien tai sopimuksen mukaan.

Virka on viraston yhteinen. Virkapaikan määrää oikeusapu- ja edunvalvontapiirin johtaja edunvalvontatoimiston toimintarakenteen mukaan. Nyt virkapaikka on ensisijaisesti Ivalossa.

Virkaan valittaessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Virkaan ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia. Tehtävien asianmukaisen suorittamisen kannalta otetaan kuitenkin huomioon jäljempänä olevat, koulutusta ja kokemusta sekä henkilökohtaisia ominaisuuksia koskevat seikat. Työtehtävissä tarvitaan suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämistä.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Hyvä Hyvä Hyvä
Ruotsi Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

44 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin