Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Edunvalvontasihteerin Y09 virka Päijät-Hämeen edunvalvontatoimisto, Lahti

Valtio Virta

Kaakkois-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiiri on oikeusministeriön hallinnonalalla toimiva virasto. Valtion oikeusapu- ja edunvalvontapiirit järjestävät oikeusapu- ja edunvalvontapalveluja, joita tuottavat piirien oikeusaputoimistot ja edunvalvontatoimistot. 1.1.2019 lukien oikeusaputoimistot tuottavat myös talous- ja velkaneuvonnan palveluja.

Oikeusavussa, talous- ja velkaneuvonnassa sekä edunvalvonnassa tehtävä työ on yhteiskunnallisesti merkityksellistä. Valtakunnallisesti henkilöstöä on noin 1.200. Työllä on vaikutusta ihmisten jokapäiväiseen elämään. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia. Työ on itsenäistä ja vastuullista. Työtehtävät edellyttävät monipuolista osaamista ja koulutusta. Henkilöstölle tarjotaan nykyaikaiset työskentelyvälineet ja täydennyskoulutusta. Työn ja yksityiselämän yhteensovittamista tuetaan joustavilla työajoilla ja mahdollisuudella tehdä etätyötä

Kaakkois-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiiriin kuuluvat seuraavat toimistot: Kanta-Hämeen oikeusaputoimisto, Kanta-Hämeen edunvalvontatoimisto, Kymenlaakson oikeusaputoimisto, Kymenlaakson edunvalvontatoimisto, Lappeenrannan oikeusaputoimisto, Lappeenrannan edunvalvontatoimisto, Päijät-Hämeen oikeusaputoimisto ja Päijät-Hämeen edunvalvontatoimisto.

Lisäksi Kaakkois-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiiri tarjoaa eräitä henkilöstö- ja taloushallinnon palveluja Kuluttajariitalautakunnalle.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2020, Tehtävä alkaa 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Virastossa on käytössä liukuva työaika.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Päijät-Hämeen edunvalvontatoimisto, Kirkkokatu 12 A, 5 krs, 15140 Lahti

Viran/tehtävän kuvaus:

Edunvalvontasihteerin tehtävänä on yleisen edunvalvojan avustaminen päämiesten asioiden hoitamisessa ja yleisen
edunvalvojan ratkaisutoimivallan käyttäminen erikseen määrätyissä asioissa.
Edunvalvontasihteeri vastaa osana tiimiä päämiesten päivittäisten taloudellisten asioiden hoidosta. Tehtävät sisältävät monipuolisia taloudellisia tehtäviä kuten maksuliikenteen hoitoa, kirjanpitotehtäviä, etuuksien käsittelyä, taloudellisiin asioihin liittyvää selvittelytyötä sekä asiakaspalvelua. Työ on itsenäistä, tavoitteellista ja vastuullista.

Virka on viraston yhteinen. Virkapaikan määrää oikeusapu- ja edunvalvontapiirin johtaja; nyt virkapaikka on Lahti.

Virkaan valituilla on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävään valitulta edellytetään luottotietojen olevan kunnossa.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin