Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Edunvalvontasihteerin Y9 virka Keski- Pohjanmaan ja Pohjanmaan edunvalvontatoimistossa

Valtio Virta

Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan edunvalvontatoimisto on oikeusministeriön hallinnonalalla toimiva toimisto, joka kuuluu Länsi- ja Sisä-Suomen oikeusapupiiriin ja jonka tehtävänä on tuottaa edunvalvontapalveluja. Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan edunvalvontatoimistolla on toimipaikat Vaasassa, Pietarsaaressa ja Kokkolassa.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2021
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 26.10.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan edunvalvontatoimisto, Kanavapuistikko 1 (Ebba Brahe), 68600 PIETARSAARI

Viran/tehtävän kuvaus:

Edunvalvontasihteerin Y9 tehtävänä on yleisen edunvalvojan avustaminen päämiesten asioiden hoitamisessa ja yleisen edunvalvojan ratkaisutoimivallan käyttäminen erikseen määrätyissä asioissa. Tehtäviin sisältyy myös kirjanpitotehtäviä.
Virka on piirin yhteinen. Länsi- ja Sisä-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiirin johtaja määrää virkapaikan, mikä on tällä hetkellä Keski- Pohjanmaan ja Pohjanmaan edunvalvontatoimiston Pietarsaaren toimipaikka. Virka on täytettävissä 1.1.2021 lukien.
Koeaika: Kuuden kuukauden koeaika.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

27 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin