Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erikoisasiantuntija/tutkija

Valtio Valtimo

Geologian tutkimuskeskus (GTK) on mineraalivarojen arvioinnin, tutkimuksen ja kestävän käytön eurooppalainen huippuosaaja. Tehtävänämme on tuottaa elinkeinoelämän ja yhteiskunnan tarvitsemaa geologista tietoa, jolla edistetään maankamaran ja sen luonnonvarojen hallittua ja kestävää käyttöä.

Luomme uusia ratkaisuja, sovelluksia ja innovaatioita yhteiskunnan kestävälle kehitykselle. Toimimme kansallisena geotietokeskuksena ja aktiivisena osaajana kansainvälisessä tutkimus- ja projektitoiminnassa. GTK on osa työ- ja elinkeinoministeriötä. Katso myös www.gtk.fi.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 14.8.2020  16:15

Työpaikan tiedot: GTK Espoo, Vuorimiehentie 5, 02150 Espoo
GTK Kuopio, Neulaniementie 5, PL 1237, 70211 Kuopio
Kokkola, GTK Innogate, Teknologiakatu 7, PL 97 67101

Viran/tehtävän kuvaus:

Etsimme erikoisasiantuntijaa/tutkijaa Energia ja rakentamisen ratkaisut -tulosyksikköön Espoon, Kuopion tai Kokkolan toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen 1.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävänäsi on toimia kalliomekaniikan asiantuntijana kalliorakentamista palvelevan tutkimuksen parissa. Tehtävät liittyvät mm. yhdyskuntarakentamisen projekteihin, ydinenergiasektorin laitospaikkojen geologisen soveltuvuuden arviointiin ja geoenergiakohteiden kallioperätutkimuksiin kotimaassa ja ulkomailla. Ammatillisen osaamisen painopiste on kalliomekaniikassa ja rakennegeologiassa ja näiden hyödyntämisessä kallioperän käyttäytymisen, soveltuvuuden ja riskienhallintatarpeiden arvioinnissa. Tehtävänäsi on suunnitella, ohjata ja toteuttaa menetelmäkehitystä erityyppisissä projekteissa hyödyntäen omaa erikoisosaamistasi.

Tieteellisen tutkimuksen kautta sinun odotetaan edistävän alan tutkimusta ja menetelmäkehitystä GTK:ssa sekä hakevan ulkopuolista tutkimus- ja projektirahoitusta.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

51 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin