Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erikoistutkija (autonomiset järjestelmät)

Valtio Valtimo

Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Merisotakoulu kouluttaa ammattisotilaita rannikon vaativiin ja vaihteleviin olosuhteisiin. Myös merivoimien tutkimustyö keskittyy Merisotakouluun. Sekä opetuksemme että tutkimuksemme on kansainvälisesti verkottunutta. Merisotakoulu on arvostettu ja turvallinen työnantaja, jonka palveluksessa viihdytään. Koulu sijaitsee Suomenlinnassa, historiallisessa merilinnoituksessa Helsingin edustalla.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2020, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Johtava virkamies
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 17.8.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Merisotakoulu, PL 5, 00191 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Pääesikunta julistaa haettavaksi erikoistutkijan viran. Virka sijoittuu Merisotakouluun Helsinkiin.

Erikoistutkijana työskentelet Meritaistelukeskuksessa Merivoimien toimintaan sekä toimintaympäristöön liittyvien mielenkiintoisten ja haastavien tutkimus- ja hanketukitehtävien parissa. Suunnittelet ja johdat tutkimusprojekteja ja toteutat erilaisia hanketuki- sekä tutkimus- ja kehitystehtäviä. Erityisenä vastuualueenasi on pintasodankäynnin, ilmapuolustuksen, vedenalaisen sodankäynnin sekä amfibiosodankäynnin autonomisten / miehittämättömien järjestelmien ja niiden käyttöperiaatteiden tutkimus. Lisäksi kehität erilaisia malleja ja mallinnusmenetelmiä, joilla kuvataan merisodankäyntiin liittyvien lavettien, sensorien, aseiden ja olosuhteiden vuorovaikutusta. Kehität myös operaatioanalyysiä sekä sotapelaamisen menetelmiä ja niiden käyttöä Merivoimissa. Tuet muita Meritaistelukeskuksen tutkijoita heidän tutkimuksissaan ja ohjaat tutkimusmenetelmien käytössä.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta 40 pv vuodessa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Viran erityiset kelpoisuusvaatimukset:
- hakuajan päättymiseen mennessä suoritettu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
- molempien kotimaisten kielten taito

Puolustusvoimien viran yleiset kelpoisuusvaatimukset:
- Suomen kansalaisuus ja yleiset nimitysperusteet
- tehtävien edellyttämä luotettavuus

Lisätietoja: https://puolustusvoimat.fi/kelpoisuusvaatimukset

Lähde: valtio.fi

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin