Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erikoistutkija (operaatioanalyytikko), vaativuustaso 40.15

Valtio Valtimo

Suojelupoliisi on turvallisuus- ja tiedustelupalvelu, jonka tehtävänä on torjua kaikkein vakavimpia valtioon ja demokraattiseen yhteiskuntaan kohdistuvia uhkia. Suojelupoliisi tuottaa tiedustelun ja analyysin avulla ennakoivaa tilannekuvaa valtiojohdolle ja viranomaisille. Yhteiskunnalliset kumppanuudet ovat työssämme ensiarvoisen tärkeitä.

Suojelupoliisissa työskentelee yli 400 eri alojen asiantuntijaa niin poliisi- kuin siviiliviroissa. Arvojamme ovat laillisuus, luotettavuus ja laatu. Arvostamme työntekijöissämme uudelle avointa toimintatapaa, joustavuutta ja halua kehittyä.

Tutustu Suojelupoliisiin: https://www.supo.fi/rekry

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2019, alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 27.8.2019  23:59
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Suojelupoliisissa on avoinna viraston yhteinen erikoistutkijan vaativuustason 40.15 virka. Viran sijoituspaikkana on tiedonhankintayksikkö Helsingissä. Erikoistutkijan tehtävänä on tukea tiedonhankintayksikön työtä operatiisella analyysillä. Erikoistutkija tulkitsee ja analysoi eri tiedonhankintamenetelmien sekä kansainvälisen tiedonvaihdon tuottamaa informaatiota sekä toimialaan liittyvien kotimaisten ja ulkomaisten tapahtumien heijastevaikutuksia Suomen sisäisen turvallisuuden kehittymiseen ja tunnistaa tässä mahdollisesti tapahtuvia keskeisiä muutoksia.

Tehtävään kuuluu lisäksi erilaisten Suomea koskevien uhka-arvioiden laatiminen ja kommunikointi eri yhteistyötahoille sekä sisäisen turvallisuuden ääriliiketilannekuvan ylläpitäminen ja muut erikseen määrätyt raportointitehtävät. Tehtävään kuuluu kansallista ja kansainvälistä sidosryhmäyhteistyötä sekä tähän liittyvää erilaisten toimialaan kuuluvien esitysten pitämistä.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Suojelupoliisin virkaan nimitettävän tulee olla Suomen kansalainen. Virkaan ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Hyvä Hyvä Hyvä
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Lähde: valtio.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin