Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erikoistutkija/Tutkija, analytiikka- ja tutkimuspalveluiden kehittäjä

Valtio Valtimo

Luonnonvarakeskus (Luke) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka työskentelee luonnonvarojen kestävän käytön ja biotalouden edistämiseksi. Tarjoamme tutkittuun tietoon perustuvia ratkaisuja ja palveluita asiakkaillemme. Tutkimustulokset ja palvelut tuottavat lisäarvoa, kestävyyttä ja kilpailukykyä uusiutuviin luonnonvaroihin perustuvalle elinkeinotoiminnalle ja tukevat yhteiskunnan päätöksentekoa. Toimimme laajoissa kansainvälisissä yhteistyöverkostoissa ja tavoitteenamme on tulla yhdeksi Euroopan merkittävimmistä biotalouden osaajista. Lukella on myös viranomaistehtäviä.

Lukelaisia yhdistää ystävällisyys, uteliaisuus ja halu vaikuttaa maailmaan myönteisesti. Tältä pohjalta rakennamme yhdessä hyväntuulista ja kunnioittavaa kulttuuria, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Meillä pääset tekemään mielekkäitä ja monipuolisia työtehtäviä ja haastamaan itseäsi ammatillisesti. Voit vaikuttaa työtehtäviisi ja saat vapautta suunnitella työsi ottaen huomioon projektin tavoitteet. Joustavuus ja vastuu kulkevat meillä käsi kädessä ja rohkaisemmekin työntekoon sieltä, mistä se parhaiten sujuu työtehtävien niin salliessa. Luke tarjoaa monitieteisen kansainvälisen tutkimusympäristön, johon kuuluvat ainutlaatuiset tutkimusinfrastruktuurit, koetoiminta-asemat sekä hyvin varustetut laboratoriot.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2020, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 22.10.2020  16:00

Työpaikan tiedot: Luonnonvarakeskus, Latokartanonkaari 9, 00790 Helsinki

Liitäthän hakemukseesi CV:n ja hakemuskirjeen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme Biotalouden kannattavuus -ryhmäämme kokenutta analytiikka- ja tutkimuspalveluiden kehittäjää.

Kehitämme biotalousalan yrityksille ja yhteiskunnalle suunnattuja kestävän kehityksen ja talousnäkökohdat yhdistäviä analyysi-, tutkimus- ja verkkopalveluja. Kehitystyö kohdentuu erityisesti yritysaineistoja hyödyntävän Taloustohtori-alustan sovelluspalvelujen kehittämiseen. Hyödynnämme näitä palveluita tutkimus- ja asiantuntijatyössä.


Lähde: valtio.fi

25 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin