Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erikoistutkija/tutkija

Valtio Valtimo

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on asiantuntija- ja tutkimuslaitos. Tuotamme tietoa, työkaluja ja ratkaisuja terveys- ja hyvinvointialan päätöksenteon ja toiminnan tueksi. Vahvuuksiamme ovat merkityksellinen työ, osaava ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva henkilöstö ja loistavat tietovarannot. Teemme kansainvälisesti ja kansallisesti arvokasta tutkimusta ja sovellamme sitä suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden rakentamiseen. THL:ssä työskentelee noin 1200 asiantuntijaa ja tutkijaa.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.6.2021, sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 23.4.2021  12:00

Työpaikan tiedot: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (Tutkimuskeskus Neulanen) , Neulaniementie 4 , 70210 Kuopio

Viran/tehtävän kuvaus:

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Terveysturvaajat- osaston Ympäristöterveysyksikkö hakee

Erikoistutkijaa/tutkijaa

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.6.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän sijoituspaikka on Kuopio.


THL:n Ympäristöterveys yksikkö on erikoistunut pysyvien orgaanisten yhdisteiden sekä eräiden kuluttajakemikaalien akkreditoituihin laboratorioanalyyseihin. Yksikkö tuottaa ja jalostaa tietoa väestön altistumisesta erilaisille kemiallisille yhdisteille. Olemme erikoistuneet sellaisiin terveysriskejä aiheuttaviin kemikaaleihin, joiden analytiikkaa eivät muut Suomessa tee.

Tehtävä sijoittuu yksikön Kemialliset riskit tiimiin. Meillä on laaja kansallinen ja kansainvälinen verkosto mm. erilaisten ympäristö- ja terveystieteellisten tutkimuslaitosten kanssa.

Haemme tiimiimme laaja-alaista kemian ja kemiallisten terveysriskien arvioinnin osaajaa. Parhaat valmiudet tehtävään antaa ylempi korkeakoulututkinto kemian, kemian tekniikan tai muulta soveltuvalta alalta.

Valittu henkilö vastaa uusien menetelmien kehityksestä, toimii projekteissa tutkijana koko projektin elinkaaren ajan rahoituksenhausta tiedotukseen, sekä toimii asiantuntijana kemiallisiin riskeihin ja valmiuteen liittyen.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin