Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erityisasiantuntija (hankinta-asiantuntija)

Valtio hankinta

Oikeusrekisterikeskus on Hämeenlinnassa sijaitseva oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva virasto, jonka tehtävänä on:

- toimia oikeusministeriön hallinnonalan tietojärjestelmien ja rekisterien rekisterinpitäjänä sekä välittää hallinnonalan viranomaisten ilmoittamia tietoja muille viranomaisille;

- huolehtia sakkoihin, menettämisseuraamuksiin, maksuihin ja saataviin liittyvistä täytäntöönpanotehtävistä sekä käyttää valtion puhevaltaa näissä tehtävissä;

- huolehtia oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluvan yksikön toimeksiannosta tutkimustarkoituksiin käytettävien rekisterien ylläpidosta ja niihin liittyvistä tehtävistä;

- huolehtia oikeusministeriön hallinnonalan tietojärjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä yhteistyössä hallinnonalan virastojen kanssa siten kuin palvelusopimuksissa on sovittu.

Oikeusrekisterikeskus tuottaa tarvittavat palvelut itse tai hankkii ne muilta palveluntuottajilta.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.4.2018, Aloitus 1.4.2018 tai sopimuksen mukaan.. Päättyy 31.12.2020.
Määräaikaisuuden syy: Määräaikaisuuden peruste on tehtävän luonne.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 7.3.2018  15:00
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Tehtäviin kuuluvat Oikeusrekisterikeskuksen julkisiin hankintoihin sekä sopimusvalvontaan ja -hallintaan liittyvät tehtävät.

Erityisasiantuntija hoitaa itsenäisesti toimialariippuvaisten julkisten IT-hankintojen kilpailutukset. Erityisasiantuntija vastaa hankinnoista tehden yhteistyötä Tietojärjestelmäpalvelut -toimialan asiantuntijoiden ja asiakassektoreiden edustajien kanssa.

Erityisasiantuntija tukee oikeushallintoa IT-hankintojen valmistelun sisällöllisissä kysymyksissä ohjein, neuvoin, koulutuksin sekä toimimalla muiden erityisasiantuntijoiden tukena hankintojen valmistelussa tuottamalla siihen liittyvää materiaalia. Erityisasiantuntijan tehtävänä on myös kehittää IT-hankintojen vaiheistusta, vaatimusten määrittelyä ja hallintaa, sisällöllisiä menettelytapoja sekä laatuvertailua teknisestä näkökulmasta.

Erityisasiantuntija vastaa itsenäisesti hänelle nimetyn Tietojärjestelmäpalvelut- toimialan asiakkuusyksikön tai muun vastuualueen hankintatehtävistä sekä toimittajien toimittajahallinnan ja vuosisopimustehtävistä.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin