Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erityisasiantuntija (ilmasto- ja kiertotalous)

Valtio Valtimo

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Pirkanmaan ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.9.2020, tai sopimuksen mukaan Koeaika 6 kk. Päättyy 31.8.2023.
Määräaikaisuuden syy: Projektiluonteinen työtehtävä
Työaikamuoto: Virastotyöaika. liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 13.8.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Pirkanmaan ELY-keskus, Yliopistonkatu 38 , 33100 TAMPERE

Viran/tehtävän kuvaus:

Pirkanmaan ELY-keskus hakee erityisasiantuntijaa määräaikaiseen tehtävään, joka on sijoitettu Keskitetyt ympäristöpalvelut -yksikköön.

Erityisasiantuntijan tehtävänä on tuottaa organisaation käyttöön tilannetietoa ilmastonmuutokseen liittyen. Tehtävässä painottuvat ilmastotyön toimeenpano sekä eri toimenpiteiden päästövähennysten arviointi. Lisäksi erityisasiantuntija arvioi kiertotalouteen ja luonnonvarojen käyttöön liittyvien toimien päästövaikutuksia. Tehtävään kuuluu myös muita hiilineutraaliuden ja kiertotalouden edistämiseen liittyviä asiantuntijatehtäviä. Erityisasiantuntijan tehtävään sisältyy yhteistyötä korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten sekä muiden keskeisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävä pyritään täyttämään 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.


Lähde: valtio.fi

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin