Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erityisasiantuntija, rakennustuotteet ja olennaiset tekniset vaatimukset

Valtio Valtimo

Ympäristöministeriö on johtava vaikuttaja kestävän kehityksen, hyvän elinympäristön ja monimuotoisen luonnon turvaamisessa nykyisille ja tuleville sukupolville. Toimialamme kattaa ympäristönsuojelun, alueiden käytön, luonnonsuojelun sekä asumisen ja rakentamisen.

Ympäristöministeriöläiset tunnetaan vahvasta asiantuntijuudesta, arvojen mukaisesta työstä sekä halusta kehittyä ja kasvattaa osaamista haasteellisten tehtävien parissa. Toimimme monialaisissa kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Panostamme työympäristömme viihtyvyyteen, joustaviin työtapoihin ja kannustamme toisiamme jakamaan tietoa ja oppimaan uutta.

Tiloihimme on esteetön pääsy.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.10.2020, Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Haastattelut pyritään pitämään kahden viikon kuluessa haun päättymisestä. Saatamme käyttää rekrytoinnissa videohaastattelua.. Päättyy 31.10.2022.
Määräaikaisuuden syy: Projektiluontoinen tehtävä.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 24.8.2020  12:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Ympäristöministeriö, Aleksanterinkatu 7, PL 35, 00023 VALTIONEUVOSTO

Viran/tehtävän kuvaus:

Erityisasiantuntija, rakennustuotteet ja olennaiset tekniset vaatimukset

(ID35-82-2020)

Vähäisen hakijamäärän vuoksi laittamme virkasuhteen uudelleen haettavaksi. Tehtävän hakuaika päättyy 24.8.2020.

Haemme ympäristöministeriöön erityisasiantuntijaa 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan rakennetun ympäristön osaston rakennukset ja rakentaminen yksikköön ajalle 1.10.2020-31.8.2022. Rakennukset ja rakentaminen yksikkö vastaa rakentamisen laadusta ja rakennuskannan palvelukyvystä.
Erityisasiantuntijana vastaat rakennustuotteiden tuotehyväksyntää koskevasta järjestelmästä, tuotehyväksyntäjärjestelmään liittyvien päätösten valmistelusta ja EU:n tuoteyhteyspisteeseen liittyviin kysymyksiin vastaamisesta. Erityisasiantuntijana osallistut juomavesidirektiivin toimeenpanoon rakennustuotteiden osalta. Osallistut myös kansalliseen lainsäädännön valmisteluun erityisesti rakentamisen kestävyyden, turvallisuuden, paloturvallisuuden, terveellisyyden sekä rakentamisen teknisen tarkastuksen osalta uudis- ja korjausrakentamisessa. Erityisasiantuntijana osallistut ministeriön ja rakennetun ympäristön osaston toimialan lainsäädännön kehittämiseen.Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin