Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erityisasiantuntija, rakentamisen standardisointi ja kiertotalous

Valtio Valtimo

Ympäristöministeriö on johtava vaikuttaja kestävän kehityksen, hyvän elinympäristön ja monimuotoisen luonnon turvaamisessa nykyisille ja tuleville sukupolville. Toimialamme kattaa ympäristönsuojelun, alueiden käytön, luonnonsuojelun sekä asumisen ja rakentamisen.

Ympäristöministeriöläiset tunnetaan vahvasta asiantuntijuudesta, arvojen mukaisesta työstä sekä halusta kehittyä ja kasvattaa osaamista haasteellisten tehtävien parissa. Toimimme monialaisissa kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Panostamme työympäristömme viihtyvyyteen, joustaviin työtapoihin ja kannustamme toisiamme jakamaan tietoa ja oppimaan uutta.

Tiloihimme on esteetön pääsy.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.10.2020, Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Haastattelut pyritään pitämään kahden viikon kuluessa haun päättymisestä. Saatamme käyttää rekrytoinnissa videohaastattelua.. Päättyy 31.10.2022.
Määräaikaisuuden syy: Projektiluontoinen tehtävä.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 24.8.2020  12:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Ympäristöministeriö, Aleksanterinkatu 7, PL 35, 00023 VALTIONEUVOSTO

Viran/tehtävän kuvaus:

Erityisasiantuntija, rakentamisen standardisointi ja kiertotalous

(ID35-83-2020)

Vähäisen hakijamäärän vuoksi laittamme virkasuhteen uudelleen haettavaksi. Tehtävän hakuaika päättyy 24.8.2020.

Haemme ympäristöministeriöön 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan. Erityisasiantuntijaa rakennetun ympäristön osaston rakennukset ja rakentaminen yksikköön ajalle 1.10.2020-31.8.2022. Rakennukset ja rakentaminen yksikkö vastaa rakentamisen laadusta ja rakennuskannan palvelukyvystä.
Erityisasiantuntijana vastaat EU:n rakennustuoteasetuksen päivitykseen liittyvistä mandaattien ja harmonisoitujen tuotestandardien läpikäyntiin kuuluvista tehtävistä ja sidosryhmäyhteistyöstä sekä osallistut rakennusten elinkaarta ja vähähiilisyyttä koskevien asetusten valmisteluun.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin