Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erityisasiantuntija (taloussuunnittelu)

Valtio Valtimo

Valtioneuvoston kanslia on ministeriö, joka vastaa pääministerin johdolla hallitusohjelman toimeenpanon valvonnasta ja avustaa pääministeriä valtioneuvoston johtamisessa. Valtioneuvoston kanslia vastaa Suomen EU-politiikan yhteensovittamisesta ja käsittelee EU:n kehittämistä. Valtioneuvoston kanslia turvaa kaikissa olosuhteissa pääministerin ja hallituksen toimintaedellytykset. Valtioneuvoston kanslian toimialaan kuuluu myös valtionyhtiöiden ja valtion osakkuusyhtiöiden yleinen omistajapolitiikka. Valtioneuvoston kanslian tehtävänä on myös ohjata, sovittaa yhteen ja kehittää valtioneuvoston ja sen ministeriöiden yhteisiä hallinto- ja palvelutehtäviä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.7.2019, Tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 29.5.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Arppeanum, Snellmaninkatu 3, 00170 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Valtioneuvoston kansliassa on haettavana

erityisasiantuntijan (taloussuunnittelu)

virka 1.7.2019 lukien tai sopimuksen mukaan. Virka on viraston yhteinen ja sijoitettu valtioneuvoston hallintoyksikköön. Erityisasiantuntija työskentelee talousyksikössä.

Erityisasiantuntijan tehtävät koskevat valtioneuvoston kanslian taloussuunnittelua ja -raportointia sekä kustannuslaskentaa. Päävastuut ovat sisäisen budjetoinnin, kustannuslaskennan ja raportoinnin toteutuksessa sekä kehittämisessä, mutta tehtäviin kuuluu myös osallistuminen kanslian tulostavoitteiden suunnitteluprosessiin ja muihin taloussuunnittelun tehtäviin. Erityisasiantuntijalla on lisäksi kanslian riskienhallinnan järjestämiseen ja kehittämiseen liittyviä tehtäviä, ja hän osallistuu valtioneuvostotasoisen yhdenmukaisen taloushallinnon kehittämiseen sekä muihin taloushallinnon töihin ja kehittämishankkeisiin.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin