Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erityisasiantuntija, tilastotiede

Valtio Valtimo

Luonnonvarakeskus (Luke) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka tekee työtä luonnonvarojen kestävän käytön ja biotalouden edistämiseksi. Tarjoamme tutkittuun tietoon perustuvia ratkaisuja ja palveluita asiakkaillemme. Tutkimustulokset ja palvelut tuottavat lisäarvoa, kestävyyttä ja kilpailukykyä uusiutuviin luonnonvaroihin perustuvalle elinkeinotoiminnalle ja tukevat yhteiskunnan päätöksentekoa. Toimimme laajoissa kansainvälisissä yhteistyöverkostoissa ja tavoitteenamme on tulla yhdeksi Euroopan merkittävimmistä biotalouden osaajista. Lukella on myös viranomaistehtäviä.

Lukelaisia yhdistää ystävällisyys, uteliaisuus ja halu vaikuttaa maailmaan positiivisesti. Tältä pohjalta rakennamme yhdessä hyväntuulista ja kunnioittavaa kulttuuria, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Meillä pääset tekemään mielekkäitä ja monipuolisia työtehtäviä ja haastamaan itseäsi ammatillisesti. Voit vaikuttaa työtehtäviisi ja saat vapautta suunnitella työsi ottaen huomioon projektin tavoitteet. Joustavuus ja vastuu kulkevat meillä käsi kädessä ja rohkaisemmekin työntekoon sieltä, mistä se parhaiten sujuu työtehtävien niin salliessa. Luke tarjoaa monitieteisen kansainvälisen tutkimusympäristön, johon kuuluvat ainutlaatuiset tutkimusinfrastruktuurit, koetoiminta-asemat sekä hyvin varustetut laboratoriot.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.9.2020. Päättyy 31.8.2021.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.7.2020  16:00

Työpaikan tiedot: Luonnonvarakeskus, Eteläranta 55, 96300 Rovaniemi
Luonnonvarakeskus, Itäinen pitkäkatu 4 A 7 krs, 20520 Turku
Luonnonvarakeskus, Latokartanonkaari 9, 00790 Helsinki
Luonnonvarakeskus, Paavo Havaksen tie 3, 90014 Oulun yliopisto
Luonnonvarakeskus, Tietotie 4, 31600 Jokioinen

Viran/tehtävän kuvaus:

Henkilö toimii Luonnonvarakeskuksessa tilastotieteilijän (nimike: erityisasiantuntija, tilastotiede) roolissa. Tehtävään kuuluu osallistuminen Luonnonvarakeskuksen tutkimusprojektien suunnitteluun ja niiden läpivientiin tilastotieteen erityisasiantuntijana. Tehtävässä osallistutaan jatkuvasti tieteelliseen julkaisemiseen. Henkilö osallistuu myös tarvittaessa Luonnonvarakeskuksen menetelmätukeen kouluttajana tilastotieteen ja tilastollisten ohjelmistojen kursseilla sekä antamalla tilastotieteellistä neuvontaa ja ohjelmistotukea. Henkilö osallistuu oman ryhmän sekä tilastotieteen alan toiminnan kehittämiseen. Erityisasiantuntijan tehtävä vastaa maisteritasoisen tilastotieteilijän tehtävän vaativuutta.

Henkilö sijoittuu ensisijaisesti johonkin seuraavista Luonnonvarakeskuksen toimipisteistä: Helsinki, Jokioinen, Turku, Rovaniemi tai Oulu. Muutkin toimipisteet ovat kuitenkin erityistilanteissa mahdollisia.


Lähde: valtio.fi

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin