Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erityisasiantuntija

Valtio Valtimo

Oikeusministeriö vastaa yhteiskunnan peruslainsäädännöstä, joka koskee yksilöiden ja yhteisöjen oikeudellista asemaa. Ministeriön hallinnonalaan kuuluvat tuomioistuimet ja rangaistusten täytäntöönpano sekä syyttäjä-, ulosotto- ja oikeusapuviranomaiset.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.11.2019. Päättyy 31.10.2020.
Määräaikaisuuden syy: Määräaikaisuuden syynä on tehtävien hoidon väliaikainen järjestäminen.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.7.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Oikeusministeriö, Eteläesplanadi 10, 00130 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Virkasuhde on ministeriön yhteinen ja se on sijoitettu kriminaalipolitiikka- ja rikosoikeusosaston rikosoikeusyksikköön.

Erityisasiantuntijan tehtävänä ovat kansalliset ja kansainväliset korruptiontorjuntaan liittyvät asiantuntija-, suunnittelu- ja kehittämistehtävät sekä muut kriminaalipolitiikkaan liittyvät tehtävät.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Virkasuhteeseen ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin