Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erityisasiantuntija

Valtio Valtimo

Sisäministeriön tavoitteena on, että Suomi on Euroopan turvallisin ja yhdenvertaisin maa. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi huolehdimme ihmisten turvallisuudesta sekä rakennamme kilpailukykyistä yhteiskuntaa ja varmistamme ihmisten yhdenvertaisen kohtelun. Ministeriön ydintehtävät ovat säädösvalmistelu, oman hallinnonalan ohjaus sekä toimialan kehittäminen. Meillä on asiantuntijoita poliisitoimen, rajaturvallisuuden, pelastustoimen ja maahanmuuton aloilta. Yhteensä meitä sisäministeriöläisiä on 200.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.11.2019
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 26.9.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Sisäministeriö, Kirkkokatu 12, 00170 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Sisäministeriössä on haettavana ERITYISASIANTUNTIJAN virka, joka täytetään 1.11.2019 lukien tai sopimuksen mukaan. Virka on sijoitettu ministeriön maahanmuutto-osaston politiikkayksikköön.

Maahanmuutto-osasto vastaa maahanmuuttoa ja Suomen kansalaisuutta koskevan politiikan ja tähän liittyvän lainsäädännön valmistelusta ja yhteensovittaa maahanmuuttoasioihin liittyvää toimintaa eri hallinnonalojen välillä. Osasto tulosohjaa Maahanmuuttovirastoa sekä huolehtii viraston toimintaedellytyksistä. Maahanmuutto-osasto edustaa maahanmuuttoasioissa Suomea Euroopan unionissa ja kansainvälisessä yhteistyössä.
Erityisasiantuntijan tehtäviin kuuluvat turvapaikkapolitiikan valmisteluun liittyvät EU-asiat, kansainväliset tehtävät ja kansalliset tehtävät vastuualueella. Keskeinen tehtävä tulee olemaan pakolaisten uudelleen sijoittamiseen liittyvien asioiden valmistelu sekä EU-tasolla että kansallisesti.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Erityisasiantuntijan virkaan ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin