Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erityisasiantuntija

Valtio Valtimo

Liikenne- ja viestintäministeriö edistää väestön hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä. Huolehdimme toimivista, turvallisista ja edullisista yhteyksistä. Toimivat liikenne- ja viestintäpalvelut ovat osa yhteiskunnan perustaa. Palveluiden raaka-aineena on yhä useammin tieto, alustana liikenteen ja viestinnän verkot. Edistyksellisellä lainsäädännöllä luodaan edellytyksiä markkinaehtoiselle palvelutuotannolle ja uusille liiketoimintaideoille. Ministeriön tehtävänä on myös hillitä ilmastonmuutosta hallinnonalan toimien kautta.

Meillä työskentelee noin 170 liikenne- ja viestintäministeriöläistä, joiden jokapäiväistä työtä ohjaavat arvomme oikeudenmukaisuus, rohkeus ja yhteistyö. Mahdollisena tulevana työnantajanasi toivomme, että myös sinä pidät näitä asioita tärkeinä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.11.2020. Päättyy 30.6.2021.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 2.10.2020  16:15

Työpaikan tiedot: Liikenne- ja viestintäministeriö, Aleksanterinkatu 7, 00100 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Nyt haemme verkko-osaston verkkojen sääntely-yksikköön erityisasiantuntijaa määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.11.2020-30.6.2021. Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus.

Erityisasiantuntijana pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat liikenteen ohjaukseen ja hallintaan sekä siihen liittyvään digitalisaation hyödyntämiseen, erityisesti jäänmurtoon liittyvät asiantuntijatehtävät, säädösvalmistelu ja EU- sekä kv-tehtävät. Osallistut lisäksi eurooppalaiseen Galileo-satelliittipaikannusjärjestelmään liittyvään tulevaisuuden PRS-palvelua (Public Regulated Service) koskevaan hankkeeseen.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Erityisasiantuntijan virkasuhteeseen ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia. Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto esimerkiksi oikeustieteen alalta, erinomainen suomen kielen taito sekä vähintään tyydyttävä ruotsin kielen taito. Lisäksi tehtävässä edellytetään hyvää englannin kielen taitoa.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin