Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erityisasiantuntija

Valtio Valtimo

Liikenne- ja viestintäministeriö edistää väestön hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä. Huolehdimme toimivista, turvallisista ja edullisista yhteyksistä. Toimivat liikenne- ja viestintäpalvelut ovat osa yhteiskunnan perustaa. Palveluiden raaka-aineena on yhä useammin tieto, alustana liikenteen ja viestinnän verkot. Edistyksellisellä lainsäädännöllä luodaan edellytyksiä markkinaehtoiselle palvelutuotannolle ja uusille liiketoimintaideoille. Ministeriön tehtävänä on myös hillitä ilmastonmuutosta hallinnonalan toimien kautta.

Meillä työskentelee noin 170 liikenne- ja viestintäministeriöläistä, joiden jokapäiväistä työtä ohjaavat arvomme oikeudenmukaisuus, rohkeus ja yhteistyö. Mahdollisena tulevana työnantajanasi toivomme, että myös sinä pidät näitä asioita tärkeinä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.12.2020. Päättyy 30.11.2022.
Määräaikaisuuden syy: Määräaikaisuuden syynä on työn luonne.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 21.10.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Liikenne- ja viestintäministeriö, Eteläesplanadi 16, 00130 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Nyt haemme asiantuntevaan joukkoomme konserniohjausosaston ohjausyksikköön erityisasiantuntijaa määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.12.2020-30.11.2022. Määräaikaisuuden syynä on työn luonne.

Erityisasiantuntijana työskentelet ministeriön konserniohjausosaston ohjausyksikössä. Yksikön tehtäviin kuuluu mm. hallinnonalan yhtiöiden omistajaohjaus, valtiontukien myöntämistä sekä muiden osastojen tukemista valtiontukiin liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi yksikössä laaditaan vaativia oikeudellisia selvityksiä kulloinkin vireillä olevista asiakokonaisuuksista. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat ministeriön omistajaohjaukseen liittyvät asiat, erilaiset juridiset selvitystehtävät, valtiontukiin liittyvät asiat sekä muut osaston ja yksikön vastuulle kuuluvat vaativat ja monipuoliset tehtävät.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Erityisasiantuntijan virkasuhteeseen ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia. Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto oikeustieteen alalta, erinomainen suomen kielen taito sekä vähintään tyydyttävä ruotsin kielen taito. Hyvä englannin kielen taito luetaan eduksi.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

19 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin